Toppen af Danmark
Bodilles Kro, et spisested for hele familien, der serverer god dansk kromad

Bodilles Kro

Bodilles Kro er et fantastisk spisested for hele familien, hvor der serveres ægte og god dansk kromad med mange bøf- og fiskespecialiteter.

Bodilles Kro er et af Skagens mest kendte spisesteder. Her kommer både de lokale skagboerne og gæster fra hele verden for at nyde virkelig god dansk mad i hyggelige og hjemlige omgivelser.

Der er åbent hele året, og alle er velkomne. Til børnene er der en speciel menu, og om sommeren kan de små boltre sig i en kæmpe-sandkasse i det hyggelige og lukkede gårdmiljø.

Kvalitet er et begreb, kroen ikke går på kompromis med. De faglærte kokke sætter en ære i at servere veltillavet dansk mad baseret på de bedste og mest friske råvarer efter traditionelle opskrifter. Kokken går først i gang med at tilberede maden, efter den er bestilt hos tjeneren. Så rødspætten begynder altså først at sprælle på panden, når bestillingen kommer ud til køkkenet.

På menukortet findes foruden traditionelle danske retter også et spændende udvalg af fisk. Alle á la carte-retter kan også købes ud af huset.

Bodilles Kro, et spisested for hele familien, der serverer god dansk kromad

Om sommeren kan du nyde din mad i kroens dejlige gårdhave - en grønne oase med flotte kastanje- og birketræer. Her bliver der også lejlighedsvis bliver spillet live-musik. I krostuen prydes væggene med de flotte malerier fra filmen 'Hip Hip Hurra'.

Bodilles Kro

 Tlf. + 45 98 44 33 00

 info@bodilleskro.dk​

www.bodilleskro.dk

Bodilles Kro, et spisested for hele familien, der serverer god dansk kromad

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Østre Strandvej 11

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.591249

Breddegrad : 57.721166