Ikonisk mødested hvor 'hele verden' samles 

Hyttefadet og dens stamgæster er en stor del af Gl. Skagen, og indehaverne Henriette og Clint bestræber sig på at blive ved med at være et samlingspunkt med god mad og vin, hyggelig atmosfære og den rette stemning.

Både køkkenchef og sous-chef er fra Skagen og danner ramme for et godt og solidt team både i køkkenet og i restauranten. Om dagen tilbydes en skøn cafémenu, og om aftenen tilbydes både en lækker a la carte menu og en 3-retters menu. 

Om sommeren er der en helt særlig stemning her, med en masse glade sommergæster. Der er et spændende musikprogram, hvor alle kan blive godt underholdt og få en god aften, med livemusik til maden.

Pizzaria

Ved siden af restauranten finder du et lille pizzeria, som har åbent hver dag i sommerperioden. Pizzeriaet fungerer primært som take-away, men der er lidt borde og stole, så man også kan spise sin pizza på stedet.

Her bruges de bedste råvarer og ingredienser for at bevare smagen og kvaliteten. Pizzaerne er lavet af hjemmelavet dej og med egen tomatsauce. Der er valgt en 9 måneders lufttørret skinke og bruger, så vidt muligt, italienske produkter.


Restaurant Hyttefadet, Jens Bergs Vej 2A, 9990 Gl. Skagen, +45 98 44 17 77, info@hyttefadet-skagen.dk, www.hyttefadet-skagen.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark