Frisk fisk og skaldyr i særklasse

Direkte ved lystbådehavnen i Skagen på toppen af Danmark finder du Skagen Fiskerestaurant. I de legendariske rødmalede fiskepakhuse, tegnet af den berømte arkitekt Thorvald Bindesbøll, har Skagen Fiskerestaurant haft til huse i 50 år med udsigt over Skagen Havn på 1. række, med sand på gulvene og altid friskfanget fisk på menuen. Hver sommer er der underholdning med live musik. 

Den hyggelige stemning fra lystbådehavnen, der ligger lige uden for døren, føres direkte ind i Barstuen via den store velbesøgte terrasse, hvor der er plads til 150 gæster. Køkkenet serverer alt lige fra fiskefrikadeller med et ekstra lækkert tilbehør, til det  'klassiske’ Skagen Rev til store skaldyrsfad, med alt godt fra havet og mulighed for at tilvælge sorthummer.

Her serveres lokale øl og andre specialiteter som bjesk (kryddersnaps) fra Skagen Bjeskeri med mottoet: ’Ingen frokost på Fisken, uden at smage på Bjesken’.

Alt er tilberedt og lavet fra bunden med gode friske og lokale råvarer. Som navnet antyder, er fisk det centrale element i menuen, og det er frisk fisk og skaldyr, som er hevet op af farvandet lige uden for.


Skagen Fiskerestaurant, Fiskehuskaj 13, 9990 Skagen, +45 98 44 35 44, info@skfisk.dk, www.skagenfiskerestaurant.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark