Handelsbetingelser

Gældende for Toppen af Danmark
Bookingvilkår og retningslinjer for afbestillinger

BOOKINGVILKÅR

Juridisk aftalepartner for bookinger på denne side:
Toppen af Danmark F.M.B.A.| Sct. Laurentii Vej 6B | 9990 Skagen
Tlf:+45 98441377 | Mail: info@toppenafdanmark.dk
Cvr: 25450388
Registreret i Rejsegarantifonden med medlemsnummer: 3333
 
Disse rejsevilkår er gældende mellem Toppen af Danmark F.M.B.A. som formidler og dig personligt, eller gennem anden indgået aftale med virksomheden, i henhold til hvad der står i bekræftelsen.
Booker du en pakkerejse - der er defineret som en pakke af rejseydelser, der på forhånd er sammensat af Toppen af Danmark, og tilbydes til en samlet pris og tydeligt præsenteret som ‘pakkerejse’ - henvises du til vores Betingelser for Pakkerejser (se herunder).
Ønsker du at købe et gavekort, gælder betingelserne nederst på siden.
 
BOOKINGVILKÅR gældende for:
OVERNATNING, AKTIVITETER OG ANDRE TURISMEPRODUKTER

(Udbudt som enkeltprodukt og ikke indgår i en pakkerejse)

1. PRISER

Priserne på hjemmesiden er angivet i danske kroner, med mindre andet er specifikt angivet.
Vi forbeholder os ret til ændringer, der skyldes pris- og kursændringer uden for vores indflydelse efter denne dato.

2. HVORNÅR ER MIN BOOKING BINDENDE?

Købet/bookingen er bindende for dig så snart den bekræftes skriftligt af Toppen af Danmark. Disse betingelser er gældende fra dette øjeblik, uanset om du har betalt helt eller delvis for arrangementet, eller slet ikke. Toppen af Danmark er kun formidler af den købte ydelse, hvorfor leverandøren af ydelserne er ansvarlige for evt. mangler. Der kan gælde forskellige afbestillingsvilkår indenfor samme produktkategori, så vær omhyggelig med at tjekke betingelserne for den enkelte booking.
Bemærk, at Toppen af Danmark først er bundet af aftalen, når du har modtaget vores accept. Toppen af Danmark tager forbehold for fejl i prisangivelse, manglende opdatering af hjemmesiden eller udsolgte/udgået ydelser. Hjemmesiden er ikke at anse som et bindende tilbud fra Toppen af Danmarks side.

3. HVAD, HVORNÅR OG HVORDAN SKAL JEG BETALE?

Du betaler i henhold til vilkårene på booking-tidspunktet både over telefon og online, og udelukkende med kreditkort. For at beskytte og kryptere dine kreditkortoplysninger når de går igennem vores system, anvender vi ”Secure Socket Layer”-teknik (SSL).
Bemærk venligst, at der sommetider ikke er mulighed for tilbagebetaling i forbindelse med særlige pris- og specialtilbud. Tjek venligst værelses- og prisoplysningerne grundigt, inden du booker.
Ved krav om betaling via faktura opkræves et gebyr på DKK 150,-

4. AFBESTILLINGSFORSIKRING

Toppen af Danmark tilbyder rejseforsikring, der dækker ved sygdom forud for rejsen. Den udgør 6% af bookingens pris og kan tilvælges undervejs i købet.  

5. REJSEFORSIKRING

Deltagelse sker på eget ansvar, og der er ikke inkluderet nogen form for forsikring under rejsen. Toppen af Danmark henviser til bestilling af rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring efter rejsen er bestilt.

6. AFBESTILLINGSOMKOSTNINGER

Afbestilling, som ikke er dækket af afbestillingsforsikring, kan foregå efter følgende regler:
Hvis du vil ændre eller afbestille din booking, skal du følge anvisningerne der står i e-mailbekræftelsen.
Følgende afgifter er gældende i forbindelse med afbestilling, såfremt intet andet er beskrevet i din bekræftelse:

Afbestilling eller ændring af et enkelt hotelværelse, Bed & Breakfast-værelse:
Med mindre andet specifikt fremgår af din bookingbekræftelse, som du har modtaget på e-mail, skal eventuel afbestilling eller ændring ske senest kl. 12.00 dagen før ankomst. Ved afbestilling eller ændring senere end kl. 12.00 dagen før ankomst afregnes næstkommende overnatning. Ved udeblivelse uden afbestilling opkræves 100 % af bookingens pris, så husk at afmelde, hvis du bliver forhindret.
Særlige afbestillings- eller ændringsvilkår kan gælde i forbindelse med visse tilbud eller rabatter, og det vil fremgå af din booking.
 

Afbestilling eller ændring af et enkelt vandrehjemsværelse:
Eventuel afbestilling eller ændring skal ske senest 7 dage før ankomst. Ved afbestilling eller ændring senere end 7 dage før ankomst eller ved udeblivelse opkræves 100 % af bookingens pris.
Særlige afbestillings- eller ændringsvilkår kan gælde i forbindelse med visse tilbud eller rabatter, og det vil fremgå af din booking.


Afbestilling og ændring af sommerhuse, hytter og lejligheder:
Eventuel afbestilling eller ændring skal ske senest 45 dage før ankomst. Ved afbestilling eller ændring senere end 45 dage før ankomst eller ved udeblivelse opkræves 100% af bookingens pris.
Særlige afbestillings- eller ændringsvilkår kan gælde i forbindelse med visse sommerhuse, hytter og lejligheder eller i forbindelse med tilbud eller rabatter. Det vil fremgå af din booking.
 

Afbestilling og ændring af camping:
Eventuel afbestilling eller ændring skal ske senest 30 dage før ankomst. Ved afbestilling eller ændring senere end 30 dage før ankomst eller ved udeblivelse opkræves 100% af bookingens pris.
Afbestilling eller ændring gælder ikke i forbindelse med visse tilbud eller rabatter.

 
Afbestilling og ændring af aktivitet, arrangement, billetter eller transport:
Kan ikke afbestilles eller ændres, såfremt intet andet er beskrevet i bookingbekræftelsen.
 

Afbestilling - generelle vilkår

Afbestilling og ændring foretages online på book.toppenafdanmark.dk. Du finder din booking under ’My page’. Har du problemer med at gennemføre din afbestilling eller ændring kan du kontakte booking@toppenafdanmark.dk - du vil modtage bekræftelse på din ændring inden for 24 timer.
Tilbagebetaling garanteres ikke hvis afbestilling er foretaget via overnatningssted - der derfor vil henvise dig til Toppen af Danmark.
Bemærk at din afbestilling ikke er gældende før du har modtaget en skriftlig bekræftelse på din afbestilling fra Toppen af Danmark.
Bemærk at visse rabatter eller tilbud ikke kan ændres eller afbestilles. Der foretages ikke tilbagebetaling ved såkaldt ”no-show”. Gebyrer i forbindelse med ændring, fakturering og afbestilling tilbagebetales ikke. Ubrugte billetter og lignende skal fremsendes hurtigst muligt.

Ekstra konkursbeskyttelse - SAMMENSATTE REJSER

Under visse omstændigheder kan et sammensat rejsearrangement blive etableret ved de Rejseydelser, du bestiller.
Hvis du bestiller flere separate rejseydelser, der vedrører samme rejseformål under samme besøg i bookingportalen (hjemmesiden) eller indenfor 24 timer af første booking - og tillægsydelsen udgør mere end 25% af den samlede købspris, bliver rejseydelserne en del af et sammensat rejsearrangement. I så fald har Toppen af Danmark F.M.B.A. som krævet efter EU-retten oprettet beskyttelse via Rejsegarantifonden til at refundere dine betalinger til Toppen af Danmark F.M.B.A. for ydelser, der ikke leveres som følge af Toppen af Danmark F.M.B.A. konkurs eller insolvens.


Bemærk: Dette sikrer ikke refusion i tilfælde af den relevante tjenesteydelser konkurs eller insolvens (fx overnatningsstedet eller aktivitets-leverandørens konkurs).
Bemærk: Et sammensat rejsearrangement giver dig ikke samme udvidede mulighed for afbestilling som ved bestilling af en på forhånd pakket rejse / pakkerejse. Afbestilling følger betingelserne ovenfor.


Hvis du, efter at have valgt og betalt for en rejseydelse, bestiller yderligere rejseydelser til din rejse eller ferie gennem denne bookingportal, er du ikke omfattet af rettighederne gældende for pakkerejser efter direktiv (EU) 2015/2302. Toppen af Danmark F.M.B.A. er derfor ikke ansvarlig for korrekt levering af disse yderligere rejseydelser. Det betyder, at alle yderligere bestillinger følger betingelserne for de valgte produkter.

7. ÆNDRINGSOMKOSTNINGER

Det er i nogle tilfælde muligt at foretage ændringer på din booking mod gebyr. Gebyret pr ændring er fastlagt til 100,- Hvis prisen på ydelsen er steget i mellemtiden, vil vi beregne en ny samlet pris.

8. KLAGER

Eventuelle klager skal stiles til den produktansvarlige, eksempelvis den hotelansvarlige/chefen for golfbanen etc., eller dennes repræsentant, så snart som muligt. Hvis du ikke får løst problemerne, så kontakt Toppen af Danmark på telefon +45 98 44 13 77 eller e-mail booking@toppenafdanmark.dk
 
Du mister retten til at klage, hvis du ikke giver den lokale produktleverandør besked. Hvis du forlader opholdsstedet, golfbanen eller arrangementet uden at arrangøren har haft rimelig tid til at løse problemerne, mister du retten til erstatning. Eventuelle krav om erstatning skal være Toppen af Danmark i hænde senest 30 dage efter rejsens afslutning.

9. AFTALEGRUNDLAG

Grupperejser og specialarrangementer er ikke omfattet af nærværende lejebetingelser, idet der gælder specielle aftaleregler for disse rejseformer. For alle andre reservationer gælder ovenstående almindelige vilkår og rejsebetingelser, med mindre særlige vilkår er anført på reservationen. Toppen af Danmark tager forbehold for trykfejl og udeladelser i trykt og elektronisk materiale, bl.a. brochurer, internetsider etc.

10. GENEREL FORORDNING OM DATABESKYTTELSE (GDPR)

Toppen af Danmark F.M.B.A. behandler personlige data, som du giver os. Personlige oplysninger, der vil blive behandlet, inkluderer, men er ikke begrænset til, navn, fødselsdato, køn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Vi kan også behandle oplysninger, der er registreret i forbindelse med en ordre, såsom alder, særlige diætkrav. Du sender selv de personlige oplysninger i forbindelse med betalingsordninger, oprettelse af konti eller andre tjenester på nettet eller telefonisk.
Læs mere om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og beskytter dine personlige data i vores arbejde her: Privatlivspolitik
 

BETINGELSER FOR PAKKEREJSER

Toppen af Danmark F.M.B.A. har ansvaret for booking på denne side og er leverandør af pakkerejsen. Toppen af Danmark er derfor ansvarlig for levering af ydelsen og henvendelser vedr. Pakkerejsen skal rettes til Toppen af Danmark.

1. PRISER

Priserne på hjemmesiden er angivet i danske kroner, med mindre andet er specifikt angivet.
Vi forbeholder os ret til ændringer, der skyldes pris- og kursændringer uden for vores indflydelse efter denne dato.

2. HVORNÅR ER MIN BOOKING BINDENDE?

Købet/bookingen er bindende for dig så snart den bekræftes skriftligt af Toppen af Danmark. Disse betingelser er gældende fra dette øjeblik, uanset om du har betalt helt eller delvis for arrangementet, eller slet ikke. Hvis produkterne bookes via en forhandler, kan andre booking- og betalingsbetingelser være gældende. Vær omhyggelig med at tjekke betingelserne.
Bemærk, at Toppen af Danmark først er bundet af aftalen, når du har modtaget vores accept. Toppen af Danmark tager forbehold for fejl i prisangivelse, manglende opdatering af hjemmesiden eller udsolgte/udgået ydelser. Hjemmesiden er ikke at anse som et bindende tilbud fra Toppen af Danmarks side.

3. HVAD, HVORNÅR OG HVORDAN SKAL JEG BETALE?

Du betaler i henhold til vilkårene på booking-tidspunktet både over telefon og online, og udelukkende med kreditkort. For at beskytte og kryptere dine kreditkortoplysninger når de går igennem vores system, anvender vi ”Secure Socket Layer”-teknik (SSL).
Bemærk venligst, at der sommetider ikke er mulighed for tilbagebetaling i forbindelse med sen booking eller særlige pris- og specialtilbud. Tjek venligst prisoplysningerne grundigt, inden du booker.
Ved krav om betaling via faktura opkræves et gebyr på DKK 150,-

4. BESKYTTELSE VIA REJSEGARANTIFONDEN

Toppen af Danmark F.M.B.A er registreret i Rejsegarantifonden nr. 3333 og opfylder alle obligatoriske krav til sikkerhedsstillelser og økonomi.
Når den kombination af rejseydelser, du tilbydes, er en Pakkerejse, jf. direktiv (EU) 2015/2302 vil du blive omfattet af alle EU-rettigheder for Pakkerejser. Toppen af Danmark F.M.B.A.er fuldt ansvarlig for den korrekte levering af den samlede Pakkerejse.
Toppen af Danmark F.M.B.A. har desuden oprettet lovpligtig beskyttelse til at refundere dine betalinger og, hvis Pakkerejsen omfatter transport, sikre din hjemtransport i tilfælde af, at den/de går konkurs eller bliver insolvent.
Centrale rettigheder efter direktiv (EU) 2015/2302
Du vil via Toppen af Danmark F.M.B.A.s hjemmeside modtage alle vigtige oplysninger om Pakkerejsen inden indgåelse af aftalen om rejsen. Toppen af Danmark F.M.B.A.er ansvarlig for den korrekte levering af alle de rejseydelser, der er inkluderet i aftalen.
Nødtelefonnummer, hvortil henvendelse kan rettes: Kundeservice e-mail: booking@toppenafdanmark.dk eller ring +45 98 44 13 77

5. FORSIKRING

Vi tilbyder afbestillingsforsikring, der dækker afbestilling ved sygdom forud for rejsen. Den prissættes til 6% af bookingens samlede værdi. Se forsikringsbetingelser
Rejseforsikring: Deltagelse sker på eget ansvar, og der er ikke inkluderet forsikring under opholdet. Toppen af Danmark henviser til bestilling af rejseforsikring hos Gouda Rejseforsikring efter rejsen er bestilt. 

6. ÆNDRING OG AFBESTILLING

Ændringer af din rejse:
Det er nogle tilfælde muligt at foretage ændringer på din booking mod gebyr. Gebyret pr ændring er fastlagt til DKK 100,-. Hvis prisen på ydelsen er steget i mellemtiden, vil vi beregne en ny samlet pris.
Du kan overføre Pakkerejsen til en anden person, senest 7 dage før ankomstdatoen og eventuelt mod betaling af yderligere omkostninger. Du vil blive pålagt et ændringsgebyr på DKK 100,-. Ændring kan foretages online eller ved at kontakte kundeservice på booking@toppenafdanmark.dk  eller tlf. +45 98 44 13 77
Pakkerejsens pris kan kun øges, hvis særlige omkostninger stiger (f.eks. brændstofpriser), og hvis det udtrykkeligt er fastsat i aftalen, og under ingen omstændigheder senere end 20 dage inden Pakkerejsens begyndelse. Hvis prisstigningen overstiger 8% af Pakkerejsens pris, kan den rejsende opsige aftalen. Hvis rejsearrangøren forbeholder sig ret til en prisstigning, har den rejsende ret til en prisnedsættelse, hvis de relevante omkostninger falder.
Hvis væsentlige elementer af Pakkerejsen efter Pakkerejsens begyndelse ikke kan leveres som aftalt, vil du blive tilbudt passende alternative arrangementer uden yderligere udgifter.

 

Afbestilling:
Du kan opsige aftalen uden betaling af et opsigelsesgebyr og få fuld refusion af alle betalinger, hvis nogen af Pakkerejsens væsentlige elementer, bortset fra prisen, ændres væsentligt. Hvis væsentlige elementer af Pakkerejsen efter Pakkerejsens begyndelse ikke kan leveres som aftalt, er du berettiget til passende alternative arrangementer uden yderligere udgifter.
Du kan opsige aftalen uden betaling af et opsigelsesgebyr inden Pakkerejsens begyndelse i tilfælde af ekstraordinære omstændigheder, f.eks. hvis der er alvorlige sikkerhedsproblemer på destinationen, som sandsynligvis kan påvirke Pakkerejsen. De ekstraordinære omstændigheder skal være opstået eller blevet væsentligt forværret efter aftaleindgåelsen
Du kan endvidere til enhver tid inden Pakkerejsens begyndelse opsige aftalen mod betaling af et passende og begrundet opsigelsesgebyr (se afsnit gebyrer - pakkerejser).
GEBYRER ved afbestilling, der ikke er sygdom eller ekstraordinære omstændigheder.

Overnatning:
Gebyrer for afbestilling af overnatning følger den aftale, vi har med overnatningsstedet og vil variere efter overnatningstype, periode og priskampagne.
Ved salg af overnatninger ifbm. pakkerejser har Toppen af Danmark en begrænset afbestillingsret over for sine leverandører, hvorfor din afbestillingsret ikke afviger fra den, der foreligger mellem Toppen af Danmark og vores leverandører. Toppen af Danmark opnår derved ikke indtægter, når du afbestiller mod betaling af gebyr, ved at sælge aktiviteten/overnatningen til anden side.
For detaljeret information om afbestilling af den enkelte pakke, bedes du følge informationen i din bookingbekræftelse.

Entre/aktivitet/billet:
Koncertbilletter, festivalbilletter eller billetter til andre dato-specifikke arrangementer kan ikke afbestilles. Det skyldes de vilkår, vi har med leverandørerne. 
Øvrige aktiviteter og entrebilletter følger vilkårene for afbestilling fra den enkelte leverandør som angivet i din bookingbekræftelse.
Du kan opsige aftalen uden betaling af opsigelsesgebyr, hvis tjenesteydelser ikke udføres i overensstemmelse med aftalen, og dette væsentligt berører leveringen af Pakkerejsen, og vi undlader at afhjælpe problemet
Du har også ret til en prisnedsættelse og/eller erstatning, hvis rejseydelserne ikke leveres eller leveres mangelfuldt.
Vi hjælper dig, hvis du kommer i vanskeligheder undervejs. Ring på tlf. +45 98441377

7. BESKYTTELSE I TILFÆLDE AF KONKURS

Hvis vi går konkurs eller bliver insolvente, refunderes betalingerne. Hvis vi går konkurs eller bliver insolvente efter Pakkerejsens begyndelse, og hvis Pakkerejsen omfatter befordring, er din hjemtransport sikret.  Toppen af Danmark F.M.B.A. Har oprettet beskyttelse mod konkurs eller insolvens hos Rejsegarantifonden -  Haldor Topsøes Allé 1 • 2800 Kongens Lyngby • cvr: 86484218.
Kontakt Rejsegarantifonden hvis du nægtes ydelser som følge af Toppen af Danmark F.M.B.A. Konkurs eller insolvens. Tlf.: +45 4587 8333, E-mail: info@rejsegarantifonden.dk
Direktiv (EU) 2015/2302, som gennemført i national ret, kan findes her:
https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=196896.

8. KLAGER

Toppen af Danmark er arrangør af pakkerejsen og alle henvendelser og eventuelle klager skal derfor stilles til Toppen af Danmark.   
Du mister retten til at klage, hvis du ikke giver Toppen af Danmark besked uden unødigt ophold efter, du har konstateret manglen. Hvis du forlader opholdsstedet eller arrangementet uden at leverandøren eller Toppen af Danmark har haft rimelig tid til at løse problemerne, mister du retten til erstatning. Eventuelle krav om erstatning skal være Toppen af Danmark i hænde senest 30 dage efter rejsens afslutning.
Er du utilfreds med dit hotelværelse eller det produkt, du modtager, er du også velkommen til at finde en løsning med leverandøren på stedet. Ofte kan de være dig behjælpelig og løse problemer og misforståelser med det samme. Så undgår du at skulle sætte gang i en klageproces.

9. AFTALEGRUNDLAG

Grupperejser og specialarrangementer er ikke omfattet af nærværende lejebetingelser, idet der gælder specielle aftaleregler for disse rejseformer. For alle andre pakkerejser gælder ovenstående almindelige vilkår og rejsebetingelser, med mindre særlige vilkår er anført på reservationen. Toppen af Danmark tager forbehold for trykfejl og udeladelser i trykt og elektronisk materiale, bl.a. brochurer, internetsider etc.

10. GENEREL FORORDNING OM DATABESKYTTELSE (GDPR)

Toppen af Danmark F.M.B.A. behandler personlige data, som du giver os. Personlige oplysninger, der vil blive behandlet, inkluderer, men er ikke begrænset til, navn, fødselsdato, køn, adresse, mailadresse og telefonnummer. Vi kan også behandle oplysninger, der er registreret i forbindelse med en ordre, såsom alder, særlige diætkrav. Du sender selv de personlige oplysninger i forbindelse med betalingsordninger, oprettelse af konti eller andre tjenester på nettet eller telefonisk.
Læs mere om, hvordan vi indsamler, bruger, behandler og beskytter dine personlige data i vores arbejde her: Privatlivspolitik

Betingelser for køb af GAVEKORT

Gavekort sælges på valgfrit beløb til brug på tværs af produkterne på book.toppenafdanmark.dk
Gavekortet er gyldigt i 36 måneder fra udstedelsesdatoen. Du kan kræve gavekortets restværdi indløst i op til et år efter gavekortets udløb, hvoraf der kræves et gebyr på DKK 50,-
Gavekortet kan udelukkende indløses i forbindelse med køb af produkter - herunder fx pakkerejser, overnatninger, aktiviteter og eventbilletter -, og kan således ikke bruges til at købe flere gavekort. Hvis gavekortets værdi ikke dækker den ordre, du ønsker at gennemføre, kan differencen blive betalt ved at anvende en af de accepterede betalingsmetoder. Gavekort og eventuelle tilgodehavender kan kun blive indløst forud for gennemførelsen af din ordre.
Gavekortet kan kun bruges ikke bruges til køb af varer på fysiske lokationer hos vores leverandører.
Hvis en ordre, der er betalt med et tilgodehavende eller et gavekort, bliver annulleret, vil dette tilgodehavende blive udstedt som et nyt gavekort, og vil derfor ikke blive udbetalt kontant.
Du har ifølge dansk lovgivning 14 dages fortrydelsesret på dit køb af gavekort. Vil du gøre brug af denne ret, kan du kontakte mailto:booking@toppenafdanmark.dk.
Alle bookinger foretaget med køb af gavekortet, følger de gældende forretningsbetingelser for produktet.
Spørgsmål vedr. dit gavekort besvares via e-mail: booking@toppenafdanmark.dk