På golfferie - masser af muligheder

Golfbanerne ligger tæt i Toppen af Danmark og den korte afstand mellem dem betyder, at selv den mest kræsne golfentusiast kan finde flere baner i Toppen af Danmark, der falder i smag og flere golfudfordringer i form af spændende huller, der skal spilles med omtanke. Golfbanerne er forskellige både i sværhedsgrad, og når det gælder den naturoplevelse, som for de fleste golfspillere er en vigtig del af golfspillet.

Golfbanerne

Ved kysterne finder du spændende golfbaner, som i kraft af deres beliggenhed nær havet påvirkes af vindene - især fra vest - og dermed byder på særlige spillemæssige udfordringer. De velholdte baner står i smuk kontrast til naturen og landskabet og skaber en helt særlig stemning.

Inde i landet kan du finde både parklignende golfbaner og baner med alle de former, som naturen byder på; bakker og kuperet terræn med både søer, åer og skov og ikke mindst flotte udsigter. Her er udfordringer for golfspillere på alle niveauer og for enhver smag.

Pay and Playbaner

For nye eller klubløse golfere har mange golfklubber Pay and Playbaner, der er åbne for alle. Herudover finder du også Vennebjerg Golf, som er en af Nordjyllands største og smukkeste pay and playanlæg.

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark