Oplevelser på kanotur

Tag på en aktiv men afslappende aktivitet i jeres ferie i Nordjylland. Mens I padler afsted i en kano, kommer i helt tæt på det varierede og smukke landskab, som åerne slynger sig forbi på jeres tur. Her vil I op opleve blandt andet idylliske skove, græssende køer og flotte kornmarker. På kanoturen kan I enten lade jer drive med strømmen eller padle i sit eget tempo og gribe de oplevelser, der opstår undervejs.

En kanotur tager jer væk fra hverdagens støj og ud i de naturskønne omgivelser som Jylland har at byde på.

Én eller flere dage i kano

I Nordjylland er der flere åer, som inviterer til kanosejlads. En dagstur i kano indbyder til mange timers sjov og underholdning for alle passagerer ombord. Har i derimod planer om at tage af sted på kanoferie i flere dage, er der mulighed for at overnatte på en af de primitive lejrpladser, der er langs ruterne. På nogle af pladserne findes der shelters, mens I også er velkommen til at slå sit eget telt op. På lejrpladserne er der også mulighed for, at gå i land for at lave sin egen mad eller spise en medbragt madpakke.

På en kanotur kan du få en masse oplevelser på samme tid med, at du skaber helt uforglemmelige minder sammen med familie eller venner.

Ingen kanotur uden kano

Hvad er en kanotur uden en kano? På en kanotur kommer man ikke langt uden en kano. Brug en kanotur som en aktivitet på din ferie, og se hvilke andre aktiviteter Toppen af Danmark har at byde på.

Kanoer til sejladsen kan fra omkring påske til oktober lejes på forhånd hos kanoudlejerne.

For nærmere informationer om faciliteter på jeres valgte strækning, kan I forhøre jer hos kanoudlejerne.

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark