Toppen af Danmark
Badelande i Toppen af Danmark

Svømmehaller og badelande i Toppen af Danmark

I Toppen af Danmark finder du et godt udvalg af forskellige svømmehaller og badelande med bassiner, hvor både børn og voksne kan boltre sig. De tempererede bassiner indbyder til samvær og sjov året rundt. 

I svømmehallerne og badelandene er der mulighed for, at de mindste kan more sig med lege-/soppebassiner med små rutsjebaner og for de lidt større børn, er der både vipper og morskabsområder med store rutsjebaner.

Herudover findes der i mange svømmehaller og badelande mange andre spændende faciliteter for voksne, blandt andet inden for wellness, hvor for eksempel spabade, sauna og dampbad frister. Motionsrum eller kondirum er også mange steder et tilbud, man kan benytte sig af.

Vandlande - Tropiske og subtropiske 

Sjove vandlande – nogle opbygget omkring et spændende tema - finder I på de store feriecentre og hoteller. Selvom I ikke bor på feriecentret eller hotellet, har I - mod betaling - mulighed for at benytte de tropiske eller subtropiske vandlande, der er fyldt med aktiviteter for hele familien. Vandlandene er vidt forskelligt opbygget de forskellige steder, men har alle børnebassiner eller lavvandsbassiner til de mindste børn og sjove vandrutsjebaner og andre sjove aktiviteter for alle aldersgrupper.

Find badelande og svømmehaller

Liste
Kort