Toppen af Danmark
Gallerier i Toppen af Danmark

Gallerier i Toppen af Danmark

Se og oplev kunstnerens atelier eller værksted og se hvordan kunsten bliver skabt fra idé til det endelige resultat. I Toppen af Danmark er der er rig mulighed for at få et unikt minde med sig hjem fra et af de utallige gallerier.

Udvalget er stort – mulighederne mange

Der er et utal af spændende gallerier spredt over hele Toppen af Danmark og udbuddet af kunst spænder vidt, når det drejer sig om kunst. Kunsten findes i mange former og nuancer. Her er mange stilarter repræsenteret.

Oplev de bløde penselstrøg på de fine akvareller, bliv draget af maleriets fortælling, oplev at den hårde granit også kan have bløde former og bliv fascineret af de mange skøre figurer i bronze eller jern. På de mange gallerier i Toppen af Danmark er kunsten mangfoldig.

Der er rig mulighed for at få et stykke unikt kunstværk med sig hjem. Mange malerier, skulpturer med mere er kun udført i et eksemplar af hver – det er din garanti for at have noget i stuen som ingen andre har.

Kunst af høj kvalitet

På Toppen af Danmark er der året rundt kunst af høj kvalitet, udført af lokale, nationale eller udenlandske kunstnere, indenfor billedkunst, fotografi, skulptur, keramik, m.m.

Her kan du finde alle gallerier i Toppe af Danmark