Cykelvenligt område - perfekt til en god cykelferie

På cykel er der rig mulighed for at komme rundt næsten alle steder og selv i de fjerneste kroge. Oplev Toppen af Danmarks kultur, natur og landskaber på nærmeste hold fra sadlen med et område, der egner sig perfekt til en cykelferie med de mange flade strækninger og små veje. Nyd den friske luft og vinden fra havet i et herligt cykelvenligt område, som ikke kræver de store anstrengelser, men hvor freden og roen åbner alle sanser og giver tankerne frit spil.

Cykelruter for alle

En cykelferie kræver gode kort med forslag til cykelruter af forskellig længde og med forskellige oplevelser. I Toppen af Danmark finder du masser af afmærkede eller skiltede nationale, regionale og lokale cykelruter. På de lokale turistbureauer kan du købe turfoldere og finde inspiration til flere cykelruter i lokalområdet. Du kan desuden forberede dig på turen hjemmefra og hente en del af cykelruterne digitalt.

Der findes et veludbygget net af både nationale og regionale cykelstier, som på din cykelferie fører dig gennem de smukke landskaber og den fantastiske natur - også på tværs af området fra kyst til kyst - og her behøver du ikke være bjergrytter for at følge med. Derfor er cykelferie i Toppen af Danmark også en ferie for hele familien, hvor børnene kan bruge deres kræfter og samtidig få smag på naturens mange oplevelser.

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark