Nordjylland – perfekt til cykelferie

Har du lyst til at opleve den nordjyske natur på en spændende og anderledes måde? Tag på cykelferie i Nordjylland og oplev Toppen af Danmarks smukke landskab, natur og kultur på allernærmeste hold.

Nordjylland er et cykelvenligt område med mulighed for at komme rundt næsten alle steder selv i de fjerneste afkroge. Området er fyldt med flade strækninger og små veje, men byder også på udfordrende ruter for de mere rutinerede cyklister samt MTB-ruter.

Med andre ord: der er et væld af cykelruter for alle.

Nyd en aktiv ferie fra sadlen, som ikke kræver de store anstrengelser, hvor den friske luft og vinden fra havet giver dig mulighed for at lade tankerne få frit spil.

Cykelvenligt område for alle

Der findes et velbygget net af både nationale og regionale cykelruter, som fører dig gennem en masse af de smukke landskaber og den fantastiske natur, som Nordjylland har at byde på. Det er også muligt at tage turen på tværs af området fra kyst til kyst.

En cykelferie i Nordjylland kræver ikke, at du skal være bjergrytter for at kunne følge med. Hvis du derimod er mere til fart over feltet, kan du også afprøve de forskellige MTB-ruter rundt omkring i området.

Nordjylland og Toppen af Danmark er derfor en ideel destination for hele familien – uanset hvilke ønsker og behov I har, kan den helt rigtige løsning findes til jer. Vi står klar til at guide jer, hvis I mangler hjælp til at planlægge jeres cykelferie. Kontakt os, hvis I har spørgsmål.

Aktiv naturoplevelse på to hjul

En cykelferie er et godt alternativ til bilferien. Med en cykelferie får du rig mulighed for at komme helt ud og være i ét med naturen ved at cykle gennem de mange grønne naturområder – hvad enten det er på skovruterne, på panoramaruterne eller langs vandet. Uanset hvilken rute og længde du vælger, er der garanti for at opleve en varieret og ikke mindst smuk natur, som gør hver enkelt rute til en unik oplevelse.

 

En cykelferie i Toppen af Danmark kan struktureres som du ønsker, og undervejs er der også rig mulighed for forskellige typer af overnatning og oplevelser. Med de uanede muligheder for cykelferie i Nordjylland er det bare med at komme afsted og få smag på naturens mange oplevelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få insider rejsetips til din cykelferie.

En cykelferie kræver planlægning

Forud for en cykelferie er det vigtigt at anskaffe sig kort over cykelruter samt oversigt over de forskellige oplevelser, der er at finde undervejs på ruterne. Du finder masser af afmærkede eller skiltede nationale, regionale og lokale cykelruter ude i landskabet, mens turfoldere og kort over cykelruter kan købes på de lokale turistbureauer.

Hvis du ikke har mulighed for at medbringe din egen cykel, er det muligt at leje en cykel hos en af de mange cykeludlejere i Nordjylland. Kontakt os for mere information om cykeludlejere.

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark