Oplev Maskinrummet og bo på Plesners Badehotel

Maritimt eventyr: Oplev Maskinrummet og bo på det ikoniske Plesners Badehotel i Skagen
Du får: 1 x overnatning i skønt værelse 1x entrebillet til Maskinrummet 1 x 3-retters menu i Restaurant Plesner 1 x Lækker morgenbuffet med egne specialiteter

Med vores eksklusive pakke får du ikke kun et uforglemmeligt ophold, men også adgang til det fascinerende Maskinrum i Skagen.
 
Tag på en rejse gennem tiden og udforsk en imponerende samling af historiske genstande, der vidner om fortidens fiskeri, landbrug og industri. Se de gamle joller, føl historiens puls med de renoverede motorer, og lad dig fortrylle af fiskerieffekter, der fortæller historier fra årtier tilbage.
 
Efter en dag med kulturelle oplevelser venter en kulinarisk fest på dig. Nyd en overdådig 3-retters menu i vores charmerende restaurant, hvor smagen af lokalt inspirerede retter forkæler dine smagsløg.
 
Vågn op til en ny dag på vores historiske badehotel og start dagen med en lækker morgenmad, inden du fortsætter din eventyrlige rejse gennem Skagens unikke atmosfære.
 
Book din rejse tilbage i tiden og oplev det bedste af Skagen med vores Maskinrum-pakke på Plesners Badehotel. En oplevelse, der garanteret vil sætte varige minder i hjertet.

Ved bestilling af dette tilbud, bor du på “Plesners Badehotel”.

Hvor mange rejsende

Hvornår vil du rejse?


Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk


Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk

Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Build: 11-04-2024 10:22:46, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-8827.cbischannel-38558.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: supplierpackagedetails