I Sæby venter en smuk natur og hyggelige minder

Holder du af vandreture, cykling - både på MTB eller din egen medbragte, historiske oplevelser og en charmerende bymidte, så er Sæby det helt oplagte feriemål for dig. Her venter både skov og vand, både havet og åen, hvor enhver lystfisker kan tilbringe mange skønne timer - med at hive fisk i land, eller i hvert fald med at drømme om at gøre det.

Skoven ved Sæbygård, er det oplagte sted, når du vil afsted på to hjul, og det er uanset om du er erfaren MTB'er eller du bare nyder en stille cykletur under træernes blade. Her er smukt hele året, når skoven viser sig frem i forskellig klædedragt.

Midtbyen i Sæby charmerer med sin atmosfære af de gode gamle dage, hvor de husene i de små stræder bringer minder frem om fordums tid. Den smukke kirke, hvis tårn kan ses næsten overalt i byen, bringer minder frem om et forsvundet klosterliv, og et nutidigt kirkeliv. Nyd de smukke kalkmalerier, der fortæller sin egen helt særlige historie. I Sæby trives handelsliv og kunstneriske sjæle side om side, som det har gjort siden byen blev købstad.

Elsker du også historie?

I Sæby og omegn finder du steder af historisk interesse næsten overalt. Byen værner om de små stræder og bygninger, der bringer minder frem om en svunden tid, og det kommer dig tilgode når du besøger byen. Glæd dig til herlige timer med mange goder timer fortabt i historie.

 

Aktiviteter i den smukke natur

Uanset om du holder af vandreture, løbeture, cykelture, fisketure eller andre fysiske udfoldelser, så har du alle muligheder i og omkring Sæby.

 

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Andre oplevelser i Toppen af Danmark