Toppen af Danmark
Hotelbillede

Hoteller i Skagen

I Skagen området finder du både moderne hoteller med høj komfort og hoteller, hvor atmosfære og autenticitet giver ferien en ekstra dimension.

Skønne Skagen venter med gode oplevelser

På selve toppen af Danmark venter Skagen med alle de flotte, de fine, de nye og de gamle historiske hoteller. I Skagen bor du altid godt, og tilmed får du attraktioner og seværdigheder i særklasse med som ekstra oplevelser, når du holder din ferie her.

Book din ferie her

 

Skagen Harbour Hotel

Med udsigt over den travle og hyggelige havn får du en herlig fornemmelse af stedets helt specielle maritime stemning. En stemning der går igen i værelsernes enkle og lyse indretning.

Hotel Marie

Det lille charmerende hotel ligger placeret nærmest midt den centrale del af Skagen by. Der er ikke langt til gågadens mange herligheder, og helt tæt på venter havnen med sit travle og pulserende liv.

Color Hotel Skagen

Det flotte 4-stjernede hotel ligger nærmest midt i den smukke og unikke natur som nabo til Skagen Klitplantage. Her er der oplevelser for alle med lækker restaurant, café, bar og stor gårdhave med overdækket terrasse, opvarmet pool og spabad.

Aalbæk gl. Kro & Badehotel

Bo på den hyggelige kro, hvor du med det samme mærker den helt særlige og meget charmerende gammeldags badehotels stemning. Der er kun 800 meter til den flotteste sandstrand, hvor hele familien kan boltre sig.

Hotel Petit

Perfekt placeret i midtbyen, finder du Hotel Petit. Her bor du i dejlige lyse værelser, og du har ikke langt hverken til gågaden eller byens mange attraktioner.

Skagen Strand Hotel & Feriecenter

Bo midt ude i den unikke natur, hvor du har alle muligheder for en aktiv ferie. Bo i et af de dejlige feriehuse, med de hyggelige afskærmede terrasser.

Hotel Plesner

Nyd den hyggelige badehotels stemning i det historiske hotel. Her er plads til afslapning, og samtidig er der ikke langt til byens liv i gågaden og på havnen.

Skagen Hotel

Lige overfor Skagen Station ser du som det første, det flotte Skagen Hotel. Her er der virkelig kælet for detaljerne i udsmykningen, så du med det samme får en god følelse af kvalitet.

Foldens Hotel

Hotellet ligger lige midt i hjertet af Skagen, og helt tæt på gågadens mange gode butikker. Du kommer også ned på den travle havn eller måske en tur på den lækre badestrand.

Skagen Motel

Motellet ligger godt og bekvemt ud til Frederikshavnsvej, og herfra er der ikke langt på gåben til byen og dens mange attraktioner og seværdigheder.

Danhostel Skagen

Det hyggelige vandrerhjem, der ligger i stille og rolige omgivelser tæt på byens centrum og de mange attraktioner, er et både godt og prisvenligt overnatningssted for både børn og voksne.

Brøndums Hotel

Bo på det navnkundige hotel hvor du fornemmer historiens vingesus med det samme, når du træder ind ad døren. Der er ikke langt fra hotellet til Skagens Museum, hvor mesterværk efter mesterværk pryder væggene.