Hotelbillede

Hoteller i Skagen

I Skagen området finder du både moderne hoteller med høj komfort og hoteller, hvor atmosfære og autenticitet giver ferien en ekstra dimension samt et moderne vandrerhjem. Og uanset hvad du vælger, vil vi gøre alt for at gøre dit ophold vellykket og mindeværdigt.

Skønne Skagen venter med gode oplevelser

På selve toppen af Danmark venter Skagen med alle de flotte, de fine, de nye og de gamle historiske hoteller. I Skagen bor du altid godt, og tilmed får du attraktioner og seværdigheder i særklasse med som ekstra oplevelser, når du holder din ferie her.

Hotel Marie

Det lille charmerende hotel ligger placeret nærmest midt den centrale del af Skagen by. Der er ikke langt til gågadens mange herligheder, og helt tæt på venter havnen med det pulserende liv.

Hotel Marie i Skagen ligger tæt på centrum

Læs mere og book online

De lyse værelser på Skagen Hotel Harbour emmer af maritim stemning

Læs mere og book online

Skagen Harbour Hotel

Med udsigt over den travle havn får du en herlig følelse af den specielle maritime stemning. En stemning der går igen i værelsernes enkle og lyse indretning.

Aalbæk gl. Kro & Badehotel

Bo på den hyggelige kro og mærk den charmerende gammeldags badehotels stemning. Der er kun 800 meter til den flotteste sandstrand, hvor hele familien kan boltre sig.

Den hyggelige have på Aalbæk gl. Kro indbyder til hyggestunder

Læs mere og book online

Skagen Hotel ligger helt centralt i byen

Læs mere og book online

Skagen Hotel

Lige overfor Skagen Station ser du det flotte Skagen Hotel. Her er der kælet for detaljerne i udsmykningen, så du med det samme for en god fornemmelse af kvalitet. 

Brøndums Hotel

Bo på det navnkundige hotel hvor du fornemmer historiens vingesus med det samme, når du træder ind ad døren. Der er ikke langt fra hotellet til Skagens Museum, hvor mesterværk efter mesterværk pryder væggene.

Det navnkundige Brøndums Hotel ligger tæt på centrum i Skagen

Læs mere

Hotel Petit

Perfekt placeret i midtbyen, finder du Hotel Petit. Her bor du i dejlige lyse værelser, og du har ikke langt hverken til gågaden eller byens mange attraktioner.

Hotel Petit byder indenfor i den hyggelige reception

Læs mere

Skagen Strand Hotel & Feriecenter

Bo midt ude i den unikke natur, hvor du har alle muligheder for en aktiv ferie. Bo i et af de dejlige feriehuse, men hyggelige afskærmede terrasser.

Hyggelige feriehus ikke langt fra stranden på Skagen Strand Feriecenter

Læs mere

Hotel Plesner

Nyd den hyggelige badehotels stemning i det historiske hotel. Her er plads til afslapning, og samtidig er der ikke langt til byens liv i gågaden og på havnen.

 

Nyd den fantastiske arkitektur på Hotel Plesner i Skagen

Læs mere

Foldens Hotel

Hotellet ligger ligt midt i hjertet af Skagen, og helt tæt på gågadens mange gode butikker. Der er ikke langt til havnen og stranden herfra.

Foldens Hotel i Skagen ligger lige ved gågadens begyndelse

Læs mere

Skagen Motel

Motellet ligger bekvemt ud til Frederikshavnvej, og der er ikke langt på gåben til byens og dens mange attraktioner.

Skagen Hotel tilbyder hyggelige værelser til gode priser

Læs mere