Hvor skal du sove i Skagen?

Det er er godt spørgsmål, for der er så mange forskellige muligheder. Men sikkert er, at du nok skal finde det perfekte for dig. I Skagen bliver du forkælet med alt fra historiske hoteller til førsteklasses campingpladser, hyggelige private værelser og mere til. 

Se der mange overnatningsmuligheder her!

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

Campingliv i og nær Skagen

Holder du at friere forhold, selv at lave mad i det fælles køkken og hygge med pladsens andre beboere, så er udvalget af gode campingpladser stort.

 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Gå på opdagelse på toppen af Danmark

Når du skal besøge Skagen, kan du med fordel bestille en eller flere overnatninger på en af de mange fantastiske hoteller i Skagen. Mulighederne for hotel i Skagen er mange, eftersom Skagen byder på utallige steder og områder, du er nødt til at opleve. Det kræver ofte flere overnatninger på et hotel i Skagen, for at du kan få alle de fantastiske indtryk med hjem i bagagen, som toppen af Danmark, og de omkringliggende områder beriger dig med. 

Under overfladen gemmer der sig mange oaser i Skagen, du er nødt til at opleve, inden du tager hjem. Her kan blandt andet nævnes de fascinerende kulturperler, den dejlige by med små butikker og restauranter samt de ældre, gule huse, som findes overalt, når du går en tur i Skagen. Både Grenen og Råbjerg Mile samt forskellige kunsthuse er også steder, du ikke må gå glip af. Når du skal udforske Skagen, kan du ikke komme udenom den enestående Nordjyske Vestkyst, hvor de vilde bølger og det friske vand samt det fantastiske, kuperede sandlandskab er noget, som ikke må gå din næse forbi.

 

Hoteller som i sig selv er en oplevelse 

Dit besøg i Skagen skal være en unik helhedsoplevelse, og uanset hvilket hotel du vælger at overnatte på, får du, udover de mange indtryk som Skagens seværdigheder, natur og by overrasker med, også en unik oplevelse på dit hotel i Skagen. Der findes hoteller i Skagen, hvor du får en beliggenhed med udsigt eller gåafstand til det dejlige vesterhav, og du kan derfor nyde en udsøgt middag på dit hotel i Skagen, mens du kigger på eller hører havets susen i det fjerne. 

Selv når du befinder dig på dit hotel i Skagen, kan den særlige stemning, som toppen af Danmark bringer, altså mærkes i krop og sjæl. På Skagens forskellige hoteller er der fokus på, at du omringet af de klassiske, gule Skagen-huse og flot natur, kan tage en pause fra hverdagens stress og jag. 

Nyd solens stråler fra dit hotel i Skagen og tag en rolig morgen, inden du drager på udflugt til Skagens mange steder og områder. Kom hjem på hotellet igen og slap af i rolige omgivelser efter en lang dag, som har givet dig røde kinder og indtryk udover det sædvanlige. På alle hoteller i Skagen er du, og de behov du måtte have i fokus.

 

Forskellige typer af hoteller 

Uanset om du er på udkig efter et charmerende hotel i Skagen, eller du ønsker et hotel, som byder på eksklusiv luksus, kan vi garantere dig, at Skagen har lige hvad du kunne forestille dig. Har du lyst til at bo på et hotel i Skagen, som er beliggende i hjertet af Skagen by, hvor du kan mærke byens summen og pulserende liv, kan Hotel Marie indfri dine ønsker. Kunne du forestille dig at bo på et hotel i Skagen, hvor du kan opleve ægte badehotels stemning og spændende historie i rolige omgivelser, bør du kigge nærmere på Hotel Plesner. 

Efterspørger du at bo på et hotel i Skagen, hvor du kan opleve luksus på et helt nyt niveau, kan vi garantere dig for at Ruths Hotel i Gl. Skagen uden tvivl vil leve op til dine forventninger - og mere til. 

Ønsker du at bo et sted, hvor der er plads til hele familien, og hvor budgetvenlighed er i fokus, kan det være, at det hyggelige vandrerhjem Danhostel Skagen, som har en rolig beliggenhed tæt på byens centrum, er noget for dig. Vi har kun nævnt en brøkdel af de mange hoteller i Skagen, som du kan fornemme rummer en bred diversitet af forskellige behov, når du skal besøge toppen af Danmark. Føl dig fri til at vælge hotellet i Skagen, der imødekommer dine ønsker.