Et fortryllet bord med madoplevelser i høj klasse

Skagen er velsignet af et hav så rigt på fisk og skaldyr, at de let kunne fylde hele menukortet på hver enkelt restauranter.

Når området så oven i købet også byder på spisesteder, der har fremragende kød, kartofler og grøntsager. produceret af dygtige landmænd, på menuen, så der er rig mulighed for fantastiske gastronomiske oplevelser.

I Skagen er der restauranter for enhver og med noget for enhver pengepung.

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Skagens mange overraskelser

Forestil dig en solskinsdag omkranset af hyggelige gule byhuse, en gågade fyldt op af glade mennesker, perlerækker af fantastiske restauranter og ikke mindst havets susen i det fjerne. Alt sammen kan du opleve på Danmarks top, Skagen. Byen, som emmer af kultur og sommeridyl tiltrækker hvert år mange turister, for i Skagen kan du opleve Danmarks unikke perler, hvor de mange restauranter i Skagen og ved Vesterhavet bør fremhæves.

Vesterhavet byder på fascinerende klitter, hvor børn elsker at boltre sig i det bakkede sandlandskab. Havets klare vand og indbydende bølger inviterer også til en god og forfriskende dukkert. Ikke mindst er stranden lækker, og pladsen stor. Friskfanget fra havet tilbyder de mange restauranter i Skagen lækker fisk og skaldyr, som du kan nyde i dejlige omgivelser. Der er kun ét problem - hvilken restaurant i Skagen, skal man vælge? Hver og en er unik på sin egen måde, og har du længere tid i Skagen, kan du glæde dig med, at du kan få flere unikke restaurantoplevelser på Skagens forskellige restauranter, som ikke kun byder på fisk og skaldyr, du kan også få meget andet fantastisk mad - lige fra gourmet til “mormor mad”.

 

Fisk og skaldyr ved den Nordjyske Vestkyst

Tættere på havet kommer du ikke, når du får serveret overdådigt fisk og skaldyr på Skagen Fiskerestaurant, som ligger ved lystbådehavnen i Skagen. Restauranten er yderst populær og især Skagen Rev, som er et stort skaldyrsfad med alt godt fra havet er i høj kurs blandt de mange gæster, der ikke besøger Skagen uden at være forbi Skagen Fiskerestaurant. Når du først har smagt det lækre fiskefad, så ved du, at det ikke er sidste gang, du har sat dine ben på restauranten. På Restaurant Pakhuset, som du sikkert har hørt om på grund af den store popularitet, kan du nyde udsøgt mad, hvor de nyfangede fisk ikke må gå din næse forbi.

Glæd dig til et besøg på denne restaurant i Skagen, hvor du kan spise en dejlig middag, mens du nyder den smukke udsigt over Skagen Havn. Restauranten holder nemlig til i et af de ikoniske røde fiskepakhuse, som er tegnet af den berømte Thorvald Bindesbøll. En anden restaurant i Skagen ved navn Wittco fisk og skaldyr er også et godt bud på et dejligt sted at nyde havets glæder. Restauranten har Skagens største fiske- og skaldyrsbuffet til en lille pris. Er du sulten efter lækker fisk men ikke helt kan beslutte dig for, hvad du har lyst til, er fiskebuffeten en oplagt mulighed, hvor du får alt hvad hjertet begærer af forskelligt fisk. Fisk og skaldyr kan fås på mange af Skagens restauranter - kig dig omkring og bliv inspireret.
 

Dansk mad som tager dig tilbage til gamle dage

Sommeridyl rimer på ægte dansk mad, som er lavet med kærlighed, og det kan du selvfølgelig også blive beriget med i Skagen, som har mange restauranter, hvor de danske favoritter er på menukortet. Restauranten Dit Smørrebrød Skagen har, som navnet antyder, et utal af forskellige varianter af det klassiske smørrebrød som er en smag, der aldrig uddør. Det er en lille restaurant beliggende i det smukke Ankerhus i hjertet af Skagen, som overrasker med store smage, der sætter den danske sommerstemning.

Aftenmenuen har samme tema - ægte “mormormad” som kan fås i forskellige afskygninger. Kun et stenkast fra Skagen finder du Aalbæk Badehotel, når du kommer indenfor, er det som at træde tilbage i tiden og midt ind i sommeridyl, som var du med i de gamle Far til fire film. Restauranten følger den gammeldags stil med et twist af det moderne, hvor du kan nyde alt fra Kroens gode stjerneskud til cremet hummerbisque. I Skagen findes der mange flere fantastiske restauranter med dansk mad og andre delikatesser på menukortet.