Fra Danmark til Norge og omvendt

Det er den helt perfekte måde at rejse mellem Danmark og Norge, hvis du kan lide at rejse, mens du frit kan bevæge dig rundt og benytte skibets mange tilbud. 

Et MiniCruise med DFDS giver en feriefølelse fyldt med hygge, sjov, Taxfree shopping og lækker mad. Der er daglige afgange mellem Danmark og Norge.

Når du sejler med DFDS, får du den bedste start på ferien. Sæt bagagen i kahytten og gå en tur på dækket for at nyde den friske havluft og udsigten til de skandinaviske kyster.

Sejler du fra Danmark til Oslo kan du mens vi sejler, nyde en god nats søvn i din private kahyt og stå op til en lækker morgenmad med hele familien, mens I nyder udsigten til Oslofjorden. Her finder I alt hvad hjertet – og maven begærer, så I er klar til videre eventyr, når I ankommer til Oslo.

Sejler du fra Oslo til Frederikshavn kan du gå eller køre bilen om bord i Oslo om eftermiddagen, og ankomme til Frederikshavn til midnat. Her kan du ubesværet tage en overnatning, før din videre rejse kan føre dig rundt til oplevelser i Toppen af Danmark.

På denne tur har du også en kahyt, hvor du kan slappe af og opbevare din bagage.

Bestil færgebillet fra og til Norge med DFDS

Oplevelser i Toppen af Danmark