CampOne Grenen Strand

CampOne Grenen Strand

Med kort afstand til den kendte Sønderstrand og Skagen by er CampOne Grenen Strand den perfekte campingplads til alle, der vil camperer, men samtidig være tæt på byen. CampOne Grenen Strand oser af hygge og god atmosfære.

Information

Hvis du skal campere i Skagen i Nordjylland, er CampOne Grenen Strand stedet. Campingpladsen oser af hygge og udstråler god atmosfære.

Det er en rolig og hyggelig familieplads beliggende lige nord for byen, midt i den storslåede natur på Skagens gren og med direkte adgang til en skøn badestrand med historiske bunkers.

Campingpladsen har gode moderne faciliteter, såsom stor legeplads, køkken og gode badeforhold. Hvis du ønsker en hytte i Skagen, har vi for nylig bygget nogle meget unikke campinghytter, som ligger tæt på både vand, natur og campingpladsens faciliteter. Du kan vælge mellem to kategorier, nemlig “luksushytter” og “hotelhytter”, der dækker forskellige behov.

Pladsens to store servicebygninger er meget centralt placeret, så du ikke skal gå langt, uanset hvor du camperer.

Når du besøger CampOne Grenen Strand, camperer du mere eller mindre i Skagen, Nordjyllands solskinsperle. Nordjylland er kendt for at have næsten 20% flere solskinstimer end resten af landet, og campingpladsen i Skagen er ingen undtagelse. Det er virkelig noget, der kan oplade batterierne og humøret.