Danhostel Skagen

Danhostel Skagen

Velkommen til Danhostel Skagen. Her får du et godt og billigt ophold i Skagen, som ligger i smørhullet af alle byens seværdigheder

Information

Danhostel Skagen består af 24 værelser, hvor der i alt er 123 senge. Værelserne fordeler sig på værelser til individuelle, par, familier og grupper. Værelserne med eget bad og toilet er placeret i stueetagen.

På vandrerhjemmet får du gratis Wi-Fi, gæstekøkken, mulighed for lån af brætspil, opholdsrum, bogreol med ”byt en bog”-systemet og en udendørs legeplads. Du kan tilkøbe en lækker klassisk morgenmadsbuffet, så depoterne kan blive fyldt inden en spændende dag i Skagen. Til grupper kan der også tilkøbes smør-selv-madpakke og aftensmad.

Kun 200 meter væk fra Danhostel Skagen ligger togstoppestedet ’Frederikshavnsvej’, så du nemt kan komme rundt til de andre seværdigheder på Toppen af Danmark. Den populære strand ’Damstederne’ – også kaldt ’Kongevillaen’ til dagligt af de lokale, fordi Klitgaarden (kaldt Kongevillaen lokalt) blev bygget for at danne rammen for Kong Christian X og dronning Alexandrine ferier i Skagen - ligger kun en kort cykeltur væk. Ligesom stranden kan du hurtigt komme ind til byens seværdigheder, såsom Skagens Museum, lystbådehavnen og Det Grå Fyr.