I hjertet af Skagen

Er du på udkig efter et skønt og hyggeligt hotel med gåafstand til fantastiske oplevelser i Skagen, ligger Skagen Hotel lige i hjertet af byen. Hotellet har et klassisk og charmerende udtryk, og værelserne er inspireret af Skagens seværdigheder og attraktioner. 

Et andet hotel der er placeret midt i centrum er det nybyggede og charmerende Hotel Marie. Badehotellet er indrettet lyst og i klassisk med høje paneler, smukt tapet, som fremmer en charmerende og rolig badehotelsstil. Her får du en fantastisk og ugeneret gårdhave, så du har mulighed og rum for at trække dig fra ugens festligheder, når du har lyst.

Hotellerne ligger tæt på Skagens største seværdigheder, så du nemt på gåben kan komme frem til dine oplevelser. Et stenkast væk befinder den hyggelige gågade sig, hvor du kan nyde godt af specialbutikker og liv. Herfra kan du også let komme til den pulserende og ikoniske lystbådehavn, hvor et hav af gode fiskerestauranter er at finde. 

Bestil dit ophold i uge 29 og nyd din uge i hjertet af Skagen. 

Overnatning omringet af natur & hav 

Skal ugen være præget af skøn natur, ligger det ikoniske Ruths Hotel lige midt i naturrige omgivelser. Hotellet har beliggenhed ved Gl. Skagen, som giver rig mulighed for ture i det naturskønne landskab, som er omkringliggende. Hotellet er blandt andet eftertragtet grundet sit gastronomiske niveau, som er helt i top. Hertil er der blot 200 meter til strand og blot et stenkast til skov.

 

Book overnatning her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>