BB-Hotel Frederikshavn

BB-Hotel Frederikshavn

Hyggeligt hotel i Frederikshavn midtby, hvor du nemt kan komme rundt til byens lækre restauranter og spændende seværdigheder. Hotellet er nyistandsat og klar til at danne rammen for din ferie.

Information

Turisthotellet i Frederikshavn er en del af BB-hotelkæden. Hotellet er nyistandsat og ombygget, så du får en dejlig oplevelse på hotellet. Hotellet har 17 værelser med eget bad og toilet samt TV. Har du allergi er dette ikke noget problem, da alle sengene er redt med allergiker venligt linned. I hotelopholdet er fri parkering inkluderet, så du ikke skal bekymre dig om parkering i din ferie.

Der kan tilkøbes morgenmad på hotellet, hvor der bliver serveret en lækker morgenmad. Hotellets gårdhave er hyggelig og her kan nydes noget lækkert at drikke i solskinnet.
 
Hotellet har en god beliggenhed i Frederikshavn, tæt på gågaden med de mange butikker og Frederikshavns seværdigheder.

Tag for eksempel en tur op på Pikkerbakken, som er et must under besøget i Frederikshavn og nyd den skønne udsigt over byen. Turen kan enten tages på gåben eller du kan køre bilen helt op til Pikkerbakken.

Hotellet er placeret tæt på færgeterminalen og det er nemt at tage på en udflugt til Læsø eller ø-gruppen Hirsholmene.

Fra Frederikshavn kan du nemt komme rundt til resten af Toppen af Danmark, hvor du blandt andet kan besøge Grenen i Skagen og se de to have mødes. En tur til Rubjerg Knude Fyr ved Løkken, som i 2019 fik ekstra meget opmærksomhed, da den lokale murermester flyttede fyret 70 meter, for at undgå, at det styrtede ned i det vilde Vesterhav.