Hotel Plesner

Adresse: Holstvej 8, 9990 Skagen
Område: Skagen
Vis kort

Badehotel | Skagens nye Badehotel -
Efter en nænsom istandsættelse af den historiske bygning på Holstvej 8, er Hotel Plesner klar til at byde velkommen som Skagens nye badehotel.

Det historiske Hotel Plesner ligger i gåafstand til byens museer, havnen og badestranden og der er kun få skridt til centrum. Hotellet har en afslappet og uformel stemning, hvor hver gæst bliver kræset om, og der er plads til både badetøfler og habitter.

Hotellet blev grundlagt i 1906, og det er oprindeligt bygget som privat bolig af skagensarkitekten Ulrik Plesner. Hvis væggene kunne tale, ville de fortælle mange gode historier fra bygningen spændende liv.Hotellet, der blev tegnet af byens berømte arkitekt Ulrik Plesner i 1907, har en ideel placering i hjertet af Skagen; et stenkast fra kulturelle seværdigheder og attraktioner som Skagen Kunstmuseum, Slagter Munch og lystbådehavnen. Samtidig ligger det så tæt på Sønderstrand, at du blot kan trække i badekåben og spadsere de få hundrede meter dertil.

Selve hotellet er en lille oase for godtfolk med hang til klassiske badehotelsdyder i en moderne fortolkning, og der er ikke to af værelserne i den fredede hovedbygning, der er ens. Lige bortset fra Hästens-sengene, der borger for en uforlignelig drømmesøvn, inden du står op til lyset over Skagen og nybagt morgenbrød.

Hotellet har også egen privat gårdhave, der ligger som en grøn oase, hvor du kan slappe af og nyde solen på liggestole eller i loungeområdet.

Den lækre morgenbuffet byder på friskbagt brød, hjemmelavede specialiteter og ikke mindst en herlig hybenkompot. Efter endt morgenmad er du helt klar til alt hvad Skagen byder på.

Alle værelsespriser er inkl. en dejlig morgenbuffet.

Faciliteter og services

Generelle faciliteter
Antal etager: 2 Antal værelser: 17
Bygningsoplysninger
2020 1907
Spis og drik på stedet
Morgenmad

Information

Check ind (tidligst)
14:00 - 18:00
Check ud (senest)
08:00 - 11:00

Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk


Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Kundeservice

Har du spørgsmål til din booking?

Telefon: +45 98 44 13 77

E-mail: support@toppenafdanmark.dk

Book med os

Bestil trygt din ferie hos Toppen af Danmark


Build: 19-09-2023 09:19:35, Host: cbonline03, DB: o3.cbguide-8827.cbischannel-38558.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails