Danhostel Frederikshavn City

Danhostel Frederikshavn City

  • Adresse: Læsøgade 18 , 9900 Frederikshavn

Det 4-stjernede hostel er et godt alternativ til hotelovernatning, og her byder de på meget. Du bor midt i centrum af Frederikshavn, ved det hyggelige Vægtertorv

Information

Du bor på lyse, nyindrettede værelser, der alle har eget bad og toilet. Alle værelser kan omstilles efter behov, uanset om du ønsker et værelse med enkeltseng, dobbeltseng eller med køjeplads for op til 6 personer i de største værelser.
 
Danhostel Frederikshavn City har også 5 lækre og nyrenoverede hotelværelser i husets rolige og charmerende øverste etage. Hotelværelserne er for 1 til 4 personer og individuelt indrettet i gammel stil, de har alle synlige spær, og nyt badeværelse med bruseniche.
 
Du mærker med det samme den uformelle, afslappede og hjemlige stemning der hersker her. Du har mulighed for selv at lave mad i det fuldt udstyrede gæstekøkken, du kan bruge netcaféen eller hygge dig i sofahjørnet med fjernsyn, brætspil eller en bog.
 
Om sommeren er det oplagt at hygge sig i den lille gårdhave. Her kan du benytte grillen, og har du cykel med på ferie, er der mulighed for at opbevare den i et aflåst rum.