Danland Sæby Søbad

Danland Sæby Søbad

Store og velindrettede feriehuse på Feriecenter med masser af aktiviteter. Danland Sæby Søbad ligger med direkte adgang til børnevenlig strand.

Information

’Kulturbyen ved havet’ bobler af livsglæde, gallerier, kunsthåndværk, shopping og spændende spisesteder. En by for parferie og familieferie – byen lever hele året rundt.

Feriehusene i Danland Sæby Søbad Feriecenter, der oprindeligt er tegnet af arkitekt Stephan Kappel, ligger direkte ud til en af Danmarks bedste badestrande, og tæt på naturen. På stranden, som er børnevenlig, finder du badeglade legekammerater og herligt badevand.

Strandpromenaden ved feriecenteret fører direkte til Sæby havn - en af de hyggeligste havne på østkysten med restauranter og spændende butikker.

Hver aften i sommerperioden spiller en trompetist til den smukke solnedgang – i sandhed en stemningsfuld stund.

En anden smuk oplevelse er desuden at følge stien fra havnen, langs åen, op til vandmøllen og derefter til feriecenteret.

På feriecentret finder du restauranten Sæby Søbad. Her får du en helt fantastisk udsigt til den skønne strand, klitterne og Kattegats blå vand. Nyd både frokosten og middagen i restauranten, hvor du kan vælge mellem et skønt udvalg af gode retter.
 
Aktiviteter på Danland Sæby Søbad Feriecenter
 
På feriecenteret finder du beachvolley baner med internationale mål, et lille aktivitetsrum med poolbord og bordtennis, en petanquebane samt en badebro.

Det er desuden også et fint udgangspunkt for skønne cykelture, både korte og længere ture. Er cyklen ikke med, kan den naturligvis lejes i Sæby.

Skoven byder også på en mærket rute for Mountainbikes. Valgmulighederne er mange, turistkontoret kan også hjælpe med tennisbane og leje af ketsjer. Ligeledes har lystfiskerne rige muligheder i området.
 
Kursusfaciliteter på Sæby Søbad

Hold din næste konference eller møde på Danland Sæby Søbad Feriecenter. De har lokaler for 15-250 personer, som nemt kan tilpasses dine individuelle behov.