Nordjylland er et sted for hele familien, og derfor er det også den oplagte destination for en familieferie i Jylland, hvor man finder oplevelser og aktiviteter for alle i familien. På den måde er man garanteret en ferie, hvor der er plads til alle og ikke mindst rig mulighed for at være sammen om oplevelserne. Med en børneferie i Toppen af Danmark kan I derfor nemt nyde hinandens selskab i de skønneste omgivelser.

Lad børnene præge ferien

For at få de bedste forudsætninger for en god familieferie i Nordjylland, er det vigtigt at inddrage børnene, så familieferien også bliver en børneferie. På den måde kan man skræddersy ferien, så den indeholder noget for alle i familien, både store som små. Med en ferie til Nordjylland er lige det nemt, for her er der et hav af oplevelser, som med sikkerhed vil falde i god jord, uanset hvad man vælger at præge ferien med.

Hold ferie med fart over feltet

Et sikkert hit for hele familien er forlystelsesparker, hvor alle i alle aldre kan slå sig løs og more sig hele dagen lang. Uanset om der er tale om forlystelser med fuld fart eller de mere rolige, er der rig mulighed for at få en uforglemmelig dag med store smil over hele linjen. For dem i familien der enten har benzin i blodet eller blot er ude efter en anden type fart over feltet, findes der også en lang række actionspækket forlystelser som blandt andet gokart, trampolinparker, escape rooms, spillehaller, paintball og meget mere.

Action i Toppen af Danmark

Kom helt tæt på dyrene

Hvad angår dyr, byder Nordjylland også på lærerige oplevelser, hvor man kan komme helt tæt på dyr både til vands, til lands og i luften. Både indendørs og udendørs kan børnene komme på lærerige oplevelser med dyr i centrum. I dyreparkerne kan I møde forskellige dyr fra rundt omkring i verden, mens I også både kan se majestætiske fugle udfolde sig over hovederne på jer og opleve dyrenes eventyr under havets overflade.

Fuldend ferien med et godt sted at sove

På en familieferie er det at have et godt sted at overnatte mindst lige så vigtig som hvilke oplevelser og aktiviteter man præger ferien med. En ferie er aldrig en rigtig ferie uden et rart sted at kunne overnatte, for her kan familien få ladet batterierne op efter en dag med nye indtryk og oplevelser. Find derfor et sted at kunne sove, og giv jer selv ro i maven, ved at vide, at I har et sted, hvor I kan trække stikket og lade op.

Hos Toppen af Danmark har vi gjort det nemt for jer at finde den helt rigtige overnatning. Ved at gå på opdagelse i vores udvalg af overnatningsmuligheder kan I nemt få et overblik over mulighederne og finde lige det sted, hvor I vil føle jer allerbedst tilpas på en børneferie i det nordjyske.

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>