Tag hunden med på ferie

De firbenede venner er for mange en lige så vigtig del af familien som de resterende familiemedlemmer, og derfor er en ferie, for mange, ikke fuldendt uden, at familiens hund har mulighed for at komme med. Netop i Nordjylland er der rig mulighed for at nyde ferien i selskab med familiens bedste firbenede ven, hunden.

Hundevenlig overnatning i Nordjylland

Det vigtigste ved at holde ferie med en hund er at finde frem til en kæledyrsvenlig overnatningsmulighed, hvor alle i familien er velkomne, uanset om de har to eller fire ben. Glæden ved at skulle på ferie kan nemlig hurtigt blive overskygget af bekymringen om det at skulle finde et godt sted, hvor hunden kan have en tryg og god oplevelse, mens resten af familien er afsted på ferie.

I Nordjylland er der et hav af overnatningsmuligheder, og hos de fleste udbydere er det muligt at søge efter steder, hvor det er tilladt at have hund med. Dog koster det som regel lidt mere for ekstra rengøring.

 

Aktiviteter med familiens bedste ven

I Nordjylland er der rig mulighed for at finde frem til flere skønne steder med aktiviteter hvor hunden kan komme med. Til hundene er der et hav af hundeskove, som er særdeles gode udfolde sig i. Ved mange af de udendørs seværdigheder og forlystelsesparker som Aalborg Zoo, Fårup Sommerland og Jesperhus Feriepark er hunde også velkomne, hvis de holdes i snor og under opsyn under hele besøget.

En stemning af efterår

Brug stranden som legeplads

Strandene udgør også ideelle steder for aktiviteter, sport og leg for familiens hund såvel som for resten af familien. Stranden er en elsket destination for mange familier med hunde, for her er der rig mulighed for, at hundene kan boltre sig og lege i både sandet og vandet. Tag derfor endelig jeres bedste ven med på stranden på jeres ferie til Nordjylland og lad den udfolde sig i sandet og havets bølger.

Husk: undersøg reglerne for den konkrete strand, inden I tager jeres hund med til vandet.

Regler for hunde i naturen

Når man tager hunden med i naturen, er det vigtigt, at hunden er i snor. Dette er både for dig og din hunds sikkerhed, men også for de andre gæster og ikke mindst de vilde dyr i naturen. På stranden skal hundene være i snor i sommerhalvåret fra april til september, mens de på nogle danske strande i vinterhalvåret fra oktober til marts og i hundeskove må løbe uden snor.

Oplev Nordjylland sammen med jeres hund

Lad jer ikke afskrække ved tanken om at holde ferie uden familiens hund, mens den bliver passet i hundepension. I Nordjylland er der rig mulighed for at tage hunden med på ferie, uanset om det drejer sig om valg af kæledyrsvenlige overnatningsmuligheder eller aktiviteter for hele familien, hunden inklusiv.

Pak familien og hunden i bilen, og drag mod Nordjylland på ferie.

 

Book dit ophold i Nordjylland