Finn's Bed & Breakfast

Finn's Bed & Breakfast

Finns Bed & Breakfast er et gammelt og meget hyggeligt bjælkehus, som ligger tæt ved Vippefyret og Sønderstrand. Det er i gå-afstand til alle Skagens seværdigheder samt centrum.

Information

På strækningen mellem lystbådehavnen og Vippefyret finder du bjælkehuset, Dagalid, bygget i 1923. Huset er indrettet meget hyggeligt med antikviteter og flotte gamle møbler, og der er lagt stor vægt på hygge og autentisk bjælkehytte stemning. Et besøg her, er som at træde tilbage i fortiden.

Huset ligger med kig ud over industrihavnen og den ikoniske Sønderstrand med det smukke lys. Der lægges vægt på fred og ro, og derfor er minimumsalderen 14 år, og dyr kan ikke medbringes.

Den hyggelige pejsestue med righoldigt bibliotek, spisetuen og den ugenerte have er fuldt tilgængelig under dit ophold. Der er ikke adgang til køkkenfaciliteter, men der serveres dejlig morgenmad hver dag mellem 8 og 10.

Finns Bed & Breakfast har seks værelser, heraf fem dobbeltværelser og et enkeltværelse. To værelser har eget toilet & bad og et værelse er med eget toilet.

Så hvis du søger ro og autentisk atmosfære skal du glæde dit til at bo på Finns Bed & Breakfast.