1 - Farmor's Café

Hos Farmor kan du nyde en velskænket fadøl eller flaskeøl i hyggelige lokaler eller i den stemningsfulde have bag cafeen. Farmor tilbyder bl.a. specialøl fra Skagen Bryghus og er også klar med hjemmelavede delikatesser lavet af friske råvarer. 

Udvalgt øl: Skawskum

Find vej til Farmor's Café >

2 - Fregatten

Fregatten er et af Frederikshavns originale og populære værtshuse og 'gå i byen-steder'. Her er bægerklang og højt skum på øllet. Fregatten er et familiedrevet værtshus, der har eksisteret siden 1963.

Udvalgt øl: Guld Tuborg - Den gyldne dame

Find vej til Fregatten >

3 - Scandic Sundeck Bar

Ægte lounge stemning hersker i Sundeck Bar. Her kan du nyde en velskænket fadøl eller en god specialøl med saft og kraft. I baren findes også mange lækre cocktails og spændende drinks.

Udvalgt øl: Grimbergen Dubbel

Find vej til Scandic Sundeck Bar >

4 - Jerry's

Jerry’s er Frederikshavns hyggelige restaurant og bryghus, hvor du kan vælge mellem fire håndbryggede øl: Red Ale, US Pale Ale, en belgisk inspireret Dark Lager og en Porse Ale brygget på porse plukket i Råbjerg Mose. Prøv også Jerry’s american burgers.

Udvalgt øl: Frit valg mellem husets egne bryg

Find vej til Jerry's Restaurant & Bryghus >

5 - Tordenskjoldskroen

Byens ældste værtshus er garant for ægte krostemning. Kroen er et must for norske og svenske gæster samt alle venner af byens søhelt, Tordenskiold. Her kommer et trofast stampublikum, som altid er klar med en god historie. 

Udvalgt øl: Carlsberg 1883

Find vej til Tordenskjoldskroen >

6 - Bull

Byens klassiske engelske pub med masser af atmosfære. Bull har altid mellem 50 og 60 forskellige øl i sortimentet. Der er et stort udvalg af både danske og internationale øl.

Udvalgt øl: John Bull Bitter (engelsk ale)

Find vej til Bull >

7 - Moby Dick

Byens hyggelige kælderrestaurant er unik i sin rustikke fremtoning med murstenshvælvinger. Bedre omgivelser finder du ikke til at nyde et stort glas skummende fadøl eller en af de mange flaskeøl. I sommerperioden er gårdhaven et yndet mødested.

Udvalgt øl: Carls Special

Find vej til Moby Dick >