Hotel Hvideklit

Hotel Hvideklit

Hotel Hvideklit – Hotel og konferencecenter er det perfekte sted for afslapning, golf, solbadning og ro med en smule luksus. De fokuserer på den individuelle gæst for at sikre en service i verdensklasse.

Information

Hotellet er helt nyt med åbning i april 2018, og sat i de smukkeste naturrige rammer tæt på det hele. Med den rolige østvendte strand og den smukke golfklub Hvide Klit som naboer er hotellet et perfekt sted at slappe af og falde til ro. Så om du er til golf, skovtur, strand, eller en aktiv ferie så tag en tur forbi Hotel Hvideklit.

Du kan på Hotel Hvideklit vælge at indlogere dig på et dobbeltværelse, et dobbeltværelse med terrasse, en juniorsuite med terrasse, en executive suite med terrasse, et familieværelse med terrasse eller i et sommerhus.

På hotellet findes en dejlig østvendt terrasse, et perfekt sted til at nyde din morgenkaffe og evt. din morgenmad under åben himmel og i morgensolens skær. Om aftenen kan den vestvendte terrasse være et lækkert område du man kan nyde en inspirerende aftenmenu med levende lys og udsigt til solnedgangen.

For familier og aktive personer findes der en række ting at tage sig til i området. Bla. er der indendørs badminton, bordtennis, pool bord, cykelruter, MTB-ruter, løberuter, trekking ruter, golf for begyndere og øvede, put&take sø, strandture, picnic område og meget mere.

Derudover tager en tur til Skagen kun 12min i bil, og der er togstoppested (Bunken) 10min gang herfra, hvor toget kører cirka hver time. Men ønsker du ikke at tage bilen eller toget, så kører hotellets shuttlebus til og fra Skagen flere gange dagligt gennem højsæsonen.

Hotel Hvideklit glæder sig til at byde dig velkommen!