Alle har brug for et afbræk fra hverdagens trummerum – her er en miniferie den oplagte mulighed for at komme helt ned i gear og lade batterierne helt op igen. Nyd en miniferie i Nordjylland tæt på de mange skønne badestrande og de flotte naturlandskaber i rolige omgivelser hele året rundt.

Overnat i Toppen af Danmark

Mulighederne for overnatning på jeres miniferie er mange – idylliske badehoteller ved vandet eller midt i naturen, hoteller med fokus på forkælelse, eventyrlige slotte eller kroer, i det fri på campingpladser og steder hvor wellness er i højsædet er blandt de typer af overnatninger Nordjylland har at byde på.

Hvad enten I er på udkig efter en miniferie i én af de klassiske badebyer langs kysterne eller i én af de charmerende købstæder, er der rig mulighed for at præge netop jeres miniferie. Uanset hvilken type overnatning I vælger, kan I nyde den smukke natur og ikke mindst gode mad i Toppen af Danmark.

Book miniferie her

Gastronomiske madoplevelser

Gastronomisk set er Nordjylland en perle – her er der fokus på brugen af lækre lokale råvarer, der til sammen danner rammerne om forskellige udsøgte madoplevelser for enhver smag. Ved at tage del i kulinariske madoplevelser og smage på lokale råvarer sammen, kan I lade jer forkæle og på samme tid nyde hinandens selskab i fulde drag på jeres miniferie i Toppen af Danmark. Med gastronomi på højt niveau, er Nordjylland helt sikkert et besøg værd.

Forkæl jeres smagsløg med lokale smagsoplevelser og spis jer gennem Toppen af Danmark.

Oplevelser i den nordjyske natur

Nordjylland har længe været en yndet feriedestination med blandt andet særprægede naturlandskaber og brede sandstrande med bademuligheder i særklasse. I Nordjylland er den smukke natur en uundgåelig oplevelse, og oplevelser i naturen kan man aldrig få for mange af. Brug miniferien i Nordjylland udendørs ved enten at besøge ikoniske seværdigheder, tage en dukkert i havet eller noget helt tredje. Uanset hvad I vælger at bruge tid på i naturen, har I mulighed for at komme helt ned i gear og koble fra.

 

Naturen ved Frederikshavn

Aktiviteter i naturen

I Toppen af Danmark er det oplagt at holde en del af miniferiens aktiviteter i naturen. Her kan I opleve naturen på en spændende og anderledes måde samt se den med andre øjne på en vandretur eller på en cykeltur gennem de mange naturområder. Fra vandet er der også et hav af aktiviteter at give sig i kast med – surf på bølgerne, tag på kanotur, fisketur, eller tag en dukkert i bølgen blå. Du kan også tage dine nærmeste under armen og invitere dem til et spil minigolf på én af de mange minigolfbaner.

Aktiviteter er der nok af – kun fantasien sætter grænser for jeres miniferie i Nordjylland.

Miniferien venter i Toppen af Danmark

Ikke to miniferier er ens, og derfor har vi, uanset hvilken type ferie I er på udkig efter, noget for enhver smag. Gå på opdagelse i udvalget af overnatningsmuligheder, og find de bedste rammer for jeres miniferie i Nordjylland. Hos os, sørger vi for, at I får alle jeres ønsker opfyldt.

Èn ting er sikkert: Jeres næste miniferie venter i Toppen af Danmark.