For mange er en af de foretrukne ferieaktiviteter at tage et spil minigolf. Minigolf er et alsidigt spil, der lægger op til enten at være en afslappende aktivitet eller præget af konkurrence. Tag dine nærmeste under armen og inviter dem til et spil minigolf mens I nyder det dejlige danske sommervejr.

Ferieaktiviteten over dem alle

Minigolf – den traditionsrige ferieaktivitet – er en god og ikke mindst udfordrende måde at tilbringe tid med både familie og venner på. Alle kan være med, både store som små, og der er med sikkerhed garanti for flere timers god underholdning. Uanset om I spiller minigolf for sjov eller I går mere op i konkurrence, er det vigtigste ved minigolf, at man hygger sig, har det sjovt og ikke mindst er i godt selskab.

Autentiske omgivelser

Minigolfbaner findes både i almindelige varianter og med forskellige eventyrlige temaer – oplev blandt andet stemningen på Afrikas savanne, vær omringet af dinosaurusser eller prøv adventure minigolf. Disse sjove, spændende og ikke mindst udfordrende baner giver en anderledes minigolfoplevelse med en masse forskellige forhindringer. Uanset hvilken type bane I vælger, er der garanti for en sjov og underholdende oplevelse for alle spillere.

 

Dino Golf i Skagen

Minigolf for enhver smag

Med et væld af minigolf baner at vælge imellem på blandt andet Nordjyllands mange campingpladser og feriecentre, er der en bane, som passer til alles ønsker og niveau. Tag din familie eller venner under armen, og udfordr dem i et spil minigolf på en af de mange minigolfbaner med autentiske omgivelser i Nordjylland.

Én ting er sikkert: En ferie er aldrig fuldendt uden et spil minigolf.

Minigolf – en oplagt ferieaktivitet

Efter en dag med minigolf giver det ro i maven at have et sted, hvor man kan trække stikket og lade batterierne på til endnu en dag med aktiviteter. Hos Toppen af Danmark har vi gjort det så nemt for jer som muligt – Gå på opdagelse i overnatningsmuligheder, og find de perfekte rammer for netop jeres ferie.

Find andre oplevelser i Nordjylland

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>