Skyd nytåret igang med manér med dine nærmeste i skønne omgivelser i Skagen

Nytår - årets første og sidste fest

Nytår betyder fest med alt hvad der hører sig til. Foregår festen hjemme, går meget af tiden op til dagen og selve aftenen som regel med oppyntning, klargørelse, madlavning og ikke mindst oprydning når aftenen er slut. Forkæl i stedet jer selv med et nytårsophold på Toppen af Danmark i Skagen, hvor I kan komme væk hjemmefra og kun skal fokusere på at slappe af - her kan I træde ind i det nye år i ro og mag med fuld forplejning på hele opholdet.

Se hvad dagen bringer jer

Med et nytårsophold i Skagen er det ingen sag at holde nytår med familie og venner. Her er der rig mulighed for at tage dagen i jeres helt eget tempo - I kan slappe af i rolige omgivelser på hotellet, udforske Skagens flotte natur, tage del i bylivet eller besøge nogle af byens lokale seværdigheder. Til sidst skal I kun tænke på at gøre jer klar til en nytårsfest som I sent vil glemme. 

Her skal I hverken tænke på oppyntning, klargørelse, madlavning eller oprydning efter festen - I kan bare sætte jer til bords, nyde hinandens selskab, og når aftenen er slut, kan I gå i seng, og glæde jer til at stå op til en lækker morgenmad dagen derpå.

Restaurant Pakhuset Skagen

En nytårsaften lige efter bogen

Det er ideelt at holde nytår i Skagen - der sørget for alt, og I skal bare komme som I er.

  • Stress ikke over at få sammensat den perfekte menu - det er allerede klaret.
  • Brug tiden på at opleve Skagen og slappe af, i stedet for at skulle pynte op.
  • Mød op i jeres stiveste puds, og lad aftenen forløbe sig lige som I ønsker det.
  • Transporten hjem bliver ikke et problem, for overnatningen er lige i nærheden.
  • Gå til ro, og gå direkte fra sengen til en lækker morgenmad dagen derpå.
  • Slap af, tag dagen i jeres eget tempo, og vend snuden hjemad når I er veludhvilede.

Lyder det som noget for jer, så gå endelig på opdagelse i vores udvalget af lokale hoteller i Skagen, og book jeres nytårsaften lige her.