Velkommen til Toppen af Danmark | Nordjyllands bedste deals med ophold og hotel

I Toppen af Danmark er der mange populære feriedestinationer for eksempel Sæby med sine charmerende historiske bygninger, Lønstrup med Vesterhavet og det imponerende Rubjerg Knude Fyr såvel som Skagen, der blandt andet er kendt for sine smukke Skagenhuse, lystbådehavnen og den særlige natur. Mulighederne er mange, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor turen skal gå hen. Derfor tilbyder vi ophold, så du kun skal koncentrere dig om at pakke kufferten og komme afsted.  

Vi har stort kendskab til området og har derfor specialiseret os i, at lave de perfekte pakkerejser til dig, som gerne vil bestille hele din ferie på en gang, uden at skulle holde styr på alle de praktiske ting. Vores unikke kendskab til området gør, at vi kan skabe uforglemmelige og enestående oplevelser for dig og dine kære. 

Alt du skal gøre, er at møde op og blive betjent - vi gør det hele for dig. En romantisk ferie eller en weekend getaway med din veninde er sommetider tiltrængt, og hvorfor ikke tage til Toppen af Danmark?

Bliv fristet af de mange gode hotelophold - og glæd dig til gode oplevelser i Toppen af Danmark

 

Bo godt på Hotel Marie i Skagen
Ophold på Hotel Marie i Skagen

Hyggelig oplevelse for dig og din udkårne

Du får:

 • 1 x overnatning i dobbeltværelse
 • 1 x 2-retters menu på Restaurant Pakhuset
 • 1 x lækker morgenbuffet

 

BOOK HER - pris pr. person fra kr. 845,-

Miniophold på Foldens Hotel
Miniferie på Foldens Hotel i Skagen

Miniferie for 2 personer (2-, 3- eller 4-døgns miniferie).

Du får (v/2-døgn):

 • 2 x overnatning i dobbeltværelse
 • 1 x 3-retters aftenmenu
 • 1 fl. Husets vin
 • 2 x stor morgenbuffet
   

 

BOOK HER - pris pr. person fra kr. 1.700,-

Kroophold på Foldens Hotel

Kro-ophold på Foldens Hotel i Skagen

Ophold for 2 personer.

Du får:

 • 1 x overnatning i dobbeltværelse
 • 1 x 2-retters aftenmenu
 • 1 x 1 fl. Husets vin
 • 1 x stor morgenbuffet

 

BOOK HER - pris pr. person fra kr. 698,- 

Romantisk ophold på Foldens Hotel

Romantisk ophold på Foldens Hotel i Skagen

Ophold for 2 personer.

Du får:

 • 1 x overnatning i dobbeltværelse
 • 1 x velkomstdrink inden middagen
 • 1 x 3-retters aftenmenu
 • 1 x kaffe og avec efter middagen
 • 1 x stor morgenbuffet
   

BOOK HER - pris pr. person fra kr. 648,- 

Skønne oplevelser i Toppen af Danmark

Der er noget for enhver smag, og så har du mulighed for at vælge oplevelser i hele vores skønne store område 

 

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Deals og hotelophold i Nordjylland til enhver lejlighed

Vi opdaterer løbende vores pakkerejser og gode tilbud, så de passer til de forskellige arrangementer, der finder sted i Toppen af Danmark. Vi vil eksempelvis gøre det nemt og simpelt for dig at komme afsted, når Danmarks smukkeste løb finder sted - nemlig Skagen Marathon. Med vores pakkerejse, som indeholder både hotel, restaurantbesøg og startnummer, skal du bare pakke tasken, binde snørebåndene og tage af sted - for vi har klaret alt det praktiske. 

Vi bestræber os på at lave tilbud og deals til dig i Toppen af Danmark, så du kan få gode oplevelser til gode priser. Bestiller du en oplevelse gennem os, er du altid sikret overnatning på det bedste hotel og spisning på en nøje udvalgt restaurant. Med vores pakkedeals er du helt tæt på oplevelserne samt andre seværdigheder, der har relevans for dig.  

Toppen af Danmark | En oplevelse for alle 

Området byder på rigtig mange oplevelser, om man er afsted som voksen eller barn, så byder vi på enestående oplevelser. På vores bookingportal kan du bestille alle slags oplevelser – alt fra action- og vandreoplevelser til historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser. 

I Toppen af Danmark venter der mange gastronomiske oplevelser. I Frederikshavn finder du Restaurant Essens, der i 2019 blev kåret som årets fiskerestaurant af Den Danske Spiseguide. Lidt længere mod vest finder du Kamii i Hjørring, som serverer sushi med fokus på kvalitet og den gode madoplevelse. Helt oppe i nord, ud til den populære lystbådehavn i Skagen, finder du Pakhuset og Skagen Fiskerestaurant, som begge byder på skønne og autentiske madoplevelser i de ikoniske Bindesbøll pakhuse.  

Til dig som er vild med action og adrenalinrus

Sammen med Outnature byder vi på spændingsfyldte oplevelser – både til vands og til lands. Sammen med en ekspeditionsleder kan du tage på bunkerskattejagt - her er der en spændende skattejagt for hele familien, hvor I får mulighed for at udforske bunkerne på en anderledes måde samtidig med, at I i fællesskab skal løse et mysterium. Til vands venter der mange sjove og udfordrende oplevelser, for eksempel SUP, Kajaksurf & Tour og Megasurf, hvor 5-8 personer deler et stort SUP-board.

Find din enestående oplevelse i dag og glæd dig selv og dine kære.