Velkommen til Toppen af Danmark | Nordjyllands bedste deals med ophold og hotel

I Toppen af Danmark er der mange populære feriedestinationer for eksempel Sæby med sine charmerende historiske bygninger, Lønstrup med Vesterhavet og det imponerende Rubjerg Knude Fyr såvel som Skagen, der blandt andet er kendt for sine smukke Skagenhuse, lystbådehavnen og den særlige natur. Mulighederne er mange, og det kan være svært at beslutte sig for, hvor turen skal gå hen. Derfor tilbyder vi ophold, så du kun skal koncentrere dig om at pakke kufferten og komme afsted.  

Vi har stort kendskab til området og har derfor specialiseret os i, at lave de perfekte pakkerejser til dig, som gerne vil bestille hele din ferie på en gang, uden at skulle holde styr på alle de praktiske ting. Vores unikke kendskab til området gør, at vi kan skabe uforglemmelige og enestående oplevelser for dig og dine kære. 

Alt du skal gøre, er at møde op og blive betjent - vi gør det hele for dig. En romantisk ferie eller en weekend getaway med din veninde er sommetider tiltrængt, og hvorfor ikke tage til Toppen af Danmark?

Bliv fristet af de mange gode hotelophold - og glæd dig til gode oplevelser i Toppen af Danmark

 

Super Deal på Aalbæk Badehotel

Super Deal - miniferie på Aalbæk Badehotel

Det skønne hotel danner den hyggelige ramme om en skøn miniferie, med en du holder af. Oplev ægte gammeldags badehotels stemning, med lækre værelser og skøn mad i rigelige mængder. Hotellet ligger tæt ved den hyggelige havn, og der er kort til en lækker strand, der kan nydes hele året.

Du får:

2 x overnatning i dejligt dobbeltværelse . 2 x lækker morgenbuffet . 2-retters menu hver aften (Køkkenchefens valg)

 

BOOK TILBUD - pris fra kr. 1.299,- pr. person

Luksusophold på Skagen Harbour Hotel

Er du til luksus - så oplev Skagen Harbour Hotel

Hotellet ligger helt centralt til alt det sjove, spændende og hyggelige Skagen byder på. Glæd dig til et luksusophold, der virkelig viser, hvorfor Skagen er det fortrukne feriested, for de mange gæsterne der hvert år besøger byen.

Du får:

2 x overnatninger i skønt dobbeltværelse . 2 x skøn morgenbuffet . 1 x Skaldyrsfad til 2 personer på Skagen Fiskerestaurant . 1 x flaske bobler til Skaldyrsfadet . 1 x cykelleje i et døgn (pr. person) . Adgang til udendørs sauna . Kaffe og the til rådighed hele dagen

 

BOOK TILBUD - pris fra kr. 1.995,- pr. person

All inclusive på Aalbæk Badehotel

Vælg Aalbæk Badehotel når det er tid til at forkæle dig selv

Nu kan du booke 'Skagen All Inclusive', hvor det hyggelige hotel danner den perfekte ramme om mange gode oplevelser i Toppen af Danmark - du kan næsten ikke forlange mere. Her er flot natur i overflod, rigeligt med lækker mad og selvfølgelig rigtig god service!

Du får:

2 x overnatning i dejligt dobbeltværelse . 2 x lækker morgenbuffet . 1 x 1-retters middag på ankomstdagen . 1 x 2-retters middag dag 2 . Indgangsbillet til Skagens Museum

 

BOOK TILBUD - pris fra kr. 1.480,- pr. person

Miniophold på Foldens Hotel

Miniferie på Foldens Hotel i dejlige Skagen

Hotellet er beliggende helt centralt i Skagen med gå-afstand til byens mange seværdigheder og attraktioner. Der er kun 200 m til det kendte Skagen Museum, hvor du kan få et kig tilbage i historien og nyde de mange mesterværker. Er du mere til udendørs oplevelser venter gode gå- og cykelruter rundt i det unikke landskab. Du kan vælge mellem 3-døgn og 4-døgns miniferie.

Du får:

1 x overnatning i et dejligt lyst dobbeltværelse med eget bad og toilet . 1 x 3-retters aftenmenu . 1 fl. Husets vin . 1 x stor og indbydende morgenbuffet . gratis parkering . gratis WiFi
 

BOOK 3 DØGN- pris fra kr. 1.195,- pr. person

Søndagsophold på Skagen Harbour Hotel

Søndagsophold på Skagen Harbour Hotel i skønne Skagen

Gør en ganske almindelig søndag til noget helt særligt. Book et søndagsophold i Skagen på det flotte Skagen Harbour Hotel. Der er cykelleje med i prisen, så du hurtigt og let kommer rundt i den smukke natur.

Du får:

1 x overnatning i et dejligt lyst dobbeltværelse . Kaffe & kage i hotelloungen ved ankomst . 1 x 2-retters menu inkl. 1 øl eller vand på Skagen Fiskerestaurant, beliggende på Skagen lystbådehavn . 1 x lækker morgenmadsbuffet Cykelleje - den bedste måde at opleve Skagen . Fri parkering . Fri WiFi

 

BOOK TILBUD - pris fra kr. 825,- pr. person

Kroophold på Foldens Hotel

Kro-ophold på Foldens Hotel med tid til hygge og dejlige oplevelser

Bestil et hyggeligt kro-ophold på det skønne hotel. Her bor du lige i hjertet af Skagen, lige hvor gågaden starter og helt tæt på alle byens mange herligheder. Nyd hotellets varme atmosfære, og de fantastiske omgivelser både i byen og i den nærliggende natur.

Du får:

1 x overnatning i et dejligt lyst dobbeltværelse med eget bad og toilet . 1 x 2-retters aftenmenu . 1 fl. Husets vin . 1 x stor og lækker morgenbuffet
 

BOOK TILBUD - pris fra kr. 698,- pr. person

Hverdagsbreak på Skagen Harbour Hotel

Få et hyggeligt hverdagsbreak på Skagen Harbour Hotel

Her højt mod nord er det dejlige hotel din hyggelige base under opholdet i Skagen. Her bor du tæt på både havn, by og alt det den fantastiske natur i området byder på. Gå eller cykl en tur i området og nyd den unikke flora og fauna.

Du får:

1 x overnatning i et dejligt lyst dobbeltværelse . 1 x kaffe & kage i hotellets lounge ved ankomst . 1 x 2-retters menu inkl. 1 øl/vand på Skagen Fiskerestaurant, beliggende på Skagen . lystbådehavn . 1 x dejlig morgenmadsbuffet . 1 x cykelleje - den bedste måde at opleve Skagens dejlige natur . Fri parkering . Fri WiFi

BOOK TILBUD - pris fra kr. 895,- pr. person

Romantisk ophold på Foldens Hotel

Romantisk ophold på Foldens Hotel med tid til dig og din eneste ene

Tag jer tid til hinanden og book et romantisk ophold Foldens Hotel. Sammen bliver I forkælede med en forrygende aftenmenu i den hyggelige restaurant. Stedets varme og hyggelige omgivelser sikrer en skøn og romantisk stemning. Gå en tur i den flotte natur og oplev de mange kendte seværdigheder.

Du får:

1 x overnatning i et dejligt lyst dobbeltværelse med eget bad og toilet . Velkomstdrink inden middagen . 1 x 3-retters aftenmenu . Kaffe og avec efter middagen . 1 x stor og indbydende morgenbuffet
 

BOOK TILBUD - pris fra kr. 648,- pr. person

Skønne oplevelser i Toppen af Danmark

Der er noget for enhver smag, og så har du mulighed for at vælge oplevelser i hele vores skønne store område 

 

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Deals og hotelophold i Nordjylland til enhver lejlighed

Vi opdaterer løbende vores pakkerejser og gode tilbud, så de passer til de forskellige arrangementer, der finder sted i Toppen af Danmark. Vi vil eksempelvis gøre det nemt og simpelt for dig at komme afsted, når Danmarks smukkeste løb finder sted - nemlig Skagen Marathon. Med vores pakkerejse, som indeholder både hotel, restaurantbesøg og startnummer, skal du bare pakke tasken, binde snørebåndene og tage af sted - for vi har klaret alt det praktiske. 

Vi bestræber os på at lave tilbud og deals til dig i Toppen af Danmark, så du kan få gode oplevelser til gode priser. Bestiller du en oplevelse gennem os, er du altid sikret overnatning på det bedste hotel og spisning på en nøje udvalgt restaurant. Med vores pakkedeals er du helt tæt på oplevelserne samt andre seværdigheder, der har relevans for dig.  

Toppen af Danmark | En oplevelse for alle 

Området byder på rigtig mange oplevelser, om man er afsted som voksen eller barn, så byder vi på enestående oplevelser. På vores bookingportal kan du bestille alle slags oplevelser – alt fra action- og vandreoplevelser til historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser. 

I Toppen af Danmark venter der mange gastronomiske oplevelser. I Frederikshavn finder du Restaurant Essens, der i 2019 blev kåret som årets fiskerestaurant af Den Danske Spiseguide. Lidt længere mod vest finder du Kamii i Hjørring, som serverer sushi med fokus på kvalitet og den gode madoplevelse. Helt oppe i nord, ud til den populære lystbådehavn i Skagen, finder du Pakhuset og Skagen Fiskerestaurant, som begge byder på skønne og autentiske madoplevelser i de ikoniske Bindesbøll pakhuse.  

Til dig som er vild med action og adrenalinrus

Sammen med Outnature byder vi på spændingsfyldte oplevelser – både til vands og til lands. Sammen med en ekspeditionsleder kan du tage på bunkerskattejagt - her er der en spændende skattejagt for hele familien, hvor I får mulighed for at udforske bunkerne på en anderledes måde samtidig med, at I i fællesskab skal løse et mysterium. Til vands venter der mange sjove og udfordrende oplevelser, for eksempel SUP, Kajaksurf & Tour og Megasurf, hvor 5-8 personer deler et stort SUP-board.

Find din enestående oplevelse i dag og glæd dig selv og dine kære.