Velkommen til Toppen af Danmark – de perfekte rammer til enhver ferie

I Toppen af Danmark er der mange populære feriedestinationer, for eksempel Sæby med sine charmerende historiske bygninger, Lønstrup med Vesterhavet og det imponerende Rubjerg Knude Fyr såvel som Skagen, der blandt andet er kendt for sine smukke Skagenhuse, lystbådehavnen og den særlige natur. Mulighederne er mange og det kan være svært at beslutte sig. Derfor tilbyder vi ophold, så du kun skal koncentrere dig om at pakke kufferten og komme afsted.  Med vores store kendskab til området har vi lavet perfekte pakkerejser til dem, som gerne vil bestille hele ferien på en gang uden at skulle tænke for meget over de praktiske ting.

Vores unikke kendskab til området gør, at vi kan skabe specielle oplevelser for dig og dine kære. En romantisk ferie eller en weekend getaway med din veninde er sommetider tiltrængt og hvorfor ikke tage til det smukke Toppen af Danmark? 

Se vores udvalgte tilbud

Vi udvælger, i samarbejde med vores partnere i Toppen af Danmark, de bedste af de gode tilbud, der findes lige her og nu!

 

Andre fantastiske oplevelser i Toppen af Danmark

 

Her kan du bo i Toppen af Danmark

Bladr i listen og find lige præcis det hotel du har lyst til at bo på, og book dit ophold med det samme

Ophold til enhver lejlighed

Vi vil løbende lave pakkerejser til de forskellige arrangementer i Toppen af Danmark. Vi vil for eksempel gøre det nemt og simpelt at tage til Danmarks smukkeste løb – Skagen Marathon. Med en pakkerejse, der indeholder blandt andet hotel, restaurantbesøg og startnummer, skal du blot binde snørebåndene og tage af sted, for alt det praktiske er klaret. 
Vi laver specielle tilbud til de større arrangementer i Toppen af Danmark, så du kan få gode oplevelser til en god pris. Vi kender området og ved derfor, hvor det er bedst at overnatte og spise, så du er helt tæt på oplevelserne, samt hvilke andre seværdigheder eller oplevelser der ville være relevante for dig. 

Oplevelser for alle

 Området byder på rigtig mange oplevelser, om man er afsted som voksen eller barn, så byder vi på enestående oplevelser. På vores bookingportal kan du bestille alle slags oplevelser – alt fra action- og vandreoplevelser til historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser. 
I Toppen af Danmark venter der mange gastronomiske oplevelser. På 6. sal med udsigt over Frederikshavn havn og Kattegat finder du Sted1, som byder på en 3-retters menu passende til årstiden. Kun få minutters gang væk finder du Restaurant Essens, der i 2019 blev kåret som årets fiskerestaurant af Den Danske Spiseguide. Lidt længere mod vest finder du Kamii i Hjørring, som serverer sushi med fokus på kvalitet og den gode madoplevelse. Helt oppe i nord ud til den populære lystbådehavn i Skagen finder du Pakhuset og Skagen Fiskerestaurant, som begge byder på skønne og autentiske madoplevelser i de ikoniske Bindesbøll pakhuse.  

Er du til action og et adrenalinrus, så er der også et stort udvalg til dig

Sammen med Outnature byder vi på spændingsfyldte oplevelser – både til vands og til lands. Sammen med ekspeditionslederen kan du tage på bunkerskattejagt, der er en spændende skattejagt for hele familien, hvor I får mulighed for at udforske bunkerne på en anderledes måde samtidig med, at I i fællesskab skal løse et mysterium. Til vands venter der mange sjove og udfordrende oplevelser, for eksempel SUP, Kajaksurf & Tour og Megasurf, hvor 5-8 personer deler et stort SUP-board.