I et parforhold er det vigtigt at tage en pause fra hverdagen og komme tættere på hinanden. Her danner Nordjylland rammerne for den ideelle destination, hvor der er et hav af oplevelser at vælge imellem. Tag din partner i hånden, og oplev hvad Nordjylland har at byde på sammen.

Gastronomiske madoplevelser

Nordjylland er spækket med gastronomi og lokale madoplevelser for enhver smag. Lad jer forkæle på en af de mange besøgsværdige restauranter hvor lokale råvarer så som alt godt fra havet, friske grøntsager, mejeriprodukter og salt fra Læsø anvendes på daglig basis. Til måltidet kan lokalt producerede øl, vin eller andre drikkevarer komplimentere netop jeres valg af madoplevelse. Nyd hinandens selskab i fulde drag, og forkæl jeres smagsløg gennem nordjyske gastronomiske madoplevelser.

Wellness og forkælelse

Hvis I trænger til wellness og forkælelse, kan I få ro og kvalitetstid med et spa og wellnessophold. Her giver forkælelse i særklasse rig mulighed for, at I kan få pulsen ned og blot nyde hinandens selskab. I Nordjylland findes der et væld af steder, som udbyder wellness og forkælelse i rolige omgivelser. Her kan I blandt andet få massage og ansigtsbehandlinger, tage i dampbad eller boblebad.

 

Wellness på Herman Bang i Frederikshavn

Ud i naturen

Naturen i Toppen af Danmark kan noget helt særligt. Her er der fyldt med storslåede naturoplevelser for alle og enhver. Drag på en magisk opdagelse i den nordjyske natur, og få pulsen op med forskellige sportsaktiviteter eller besøg nogle af de ikoniske seværdigheder omringet af den smukke natur. Også storslåede udsigtspunkter og de mange bademuligheder giver anledning til udfoldelse i naturen.

Sov godt i Toppen af Danmark

Efter en dag med oplevelser, der giver indtryk, er det nødvendigt at have et sted, hvor man kan trække sig tilbage, sluge alle indtrykkene og få en god nattesøvn – Mangler I et sted at sove, kan I gå på opdagelse i vores udvalg af overnatning i Nordjylland, og find inspiration til de perfekte rammer for netop jeres overnatning.

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>