Udover Skagens rige kultur og natur er handelslivet i byen ligeledes fyldt med butikker til enhver smag. På din tur rundt i byen med de karakteristiske gule huse og deres røde tegltage finder du et væld af butikker, der har alt, hvad hjertet begærer. Se alle mulighederne med dine egne øjne, og kom hjem med nye indkøb i bagagen.

Bliv klædt på fra top til tå i Skagen

På en tur rundt hos butikkerne i Skagen opdager du hurtigt, at du finder alt, hvad enhver drømmer om af mode. Butikkerne bugner af kendte såvel som lokale brands, hvilket gør det muligt, at finde tøj til alles pengepung. Uanset om du er på udkig efter tøj til hende, ham eller børn kan du være sikker på, at Skagen har noget, der vil falde i god jord.

Indret dit hjem med minder fra turen til Skagen

Kreativiteten er noget af det, der hænger ved hos mange af de lokale i Skagen, og her skal du ikke snydes for at kunne pynte din bolig med nogle af de fine kreationer. Hvad enten du er til glas, keramik, malerier, smykker eller skulpturer er der med sikkerhed noget for dig, som også vil passe til netop din indretning. Tag på besøg hos byens gallerier og butikker med kunst, hvor du finder brugskunst og kunsthåndværk i alle tænkelige stilarter og udtryk.

Galerie Wolfsen Skagen, Blokhus og Aalborg

Tag dine yndlingssmage med hjem fra Skagen

Ligesom så mange andre byer i det danske land har Skagen sine egne lækre delikatesser, og disse kan du ikke undgå at smage på, på din tur til byen. Hvis du bliver bidt af smagen af nogle af dem, kan du besøge flere af Skagens lokale butikker, hvor du kan købe mange af dem med hjem. Skagen bugner af rene nydelser, og dem behøver du ikke undvære, når du på et tidspunkt vender snuden hjemad igen.

I Skagen finder du butikker med et væld af muligheder

Skagen byder på mode, brugskunst, design, håndværk og delikatesser for alle pengene. På dit besøg i Skagen kan du nemt få stillet shoppetrangen, for med en tur rundt i byen finder du hurtigt ud af, at mulighederne for shopping er mange. Med andre ord; uanset hvad du søger, finder du det blandt butikkerne i Skagen.

Udover butikker for enhver smag kan turen til Skagen ligeledes præges af oplevelser og overnatning. Se hvad Skagen har at byde på, og fuldend turen til byen på Toppen af Danmark.

 

Find andre oplevelser i Toppen af Danmark her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>

 

 

Eksempler på butikker i Skagen

Tøj & mode 

  • Vil du finde modetøj i høj kvalitet til både kvinder og mænd, kan du besøge butikker som Mop Shop eller Boutique Dig & Mig, som begge er placeret i gågaden på: Sankt Laurentii Vej 22.
  • Vil du besøge en livsstilsbutik med en unik beliggenhed på havnefronten, hvor du både finder tøj til mænd, kvinder og børn - så besøg Pier 1 på adressen: Nordkajen 2 i Skagen. 
  • Vil du finde moderne kvalitetstøj til kvinder kan du besøge den populære Benedikte Utzon butik eller Oscar Skagen - begge placeret i Skagens gågade på: Sankt Laurentii Vej 22.

Interiør, design & brugskunst 

  • Vil du tages med ind i en fransk verden, kan du tage et smut forbi Bellevue Vintage, hvor du finder fransk antikt og vintage interiør - find dem i Skagens gågade på: Sankt Laurentii Vej 22.
  • Elsker du madlavning og holder du af godt køkkengrej. Så tag et smut forbi butikken Laurentius Skagen - find dem i Skagens gågade på: Sankt Laurentii Vej 29.
  • I gågaden, på Sankt Laurentii vej nummer 68, finder du den alsidige butik Byskagen. Her finder du både boligtekstiler, sengetøj, indretning til dit hjem - hertil også beklædning og noget for børnene. 
  • Skal du finde små gaver, kan du finde skønne souvenirs fra Skagen, men også lækre nordiske halstørklæder, strømper og huer. Besøg den kendte Butik skagen i gågaden på: Sankt Laurentii Vej 56.
  • Vil finde finde varer til billige priser - deraf konceptet: Minus 50 %, der kører hele året rundt. Så besøg Brinck Isenkram i Skagens gågade på: Sankt Laurentii Vej 81.