Skagen Camping

Skagen Camping

Skagen Camping er en super hyggelig familieplads, hvor Skagens byliv kun er en gåtur væk. På campingpladsen er der aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.

Information

Skagen Camping, den lille oase 1 km syd for Skagens pulserende byliv, med masser af aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.
 
Skagen Camping er et åndehul midt i den smukke flora, som omkranser selve Skagen by. Her på den lille plads er der ro og fred til afslapning, og til at værne lidt om familien. Skagen Camping er en familieplads med plads til unge som gamle, og der er altid et venligt smil at finde.
 
Campingpladsen ligger mellem de to meget forskellige strande ved Skagen - det meget børnevenlige Kattegat på østsiden i modsætning til det friske Vesterhav ved Gl. Skagen.

I Skagen Klitplantage er der afmærkede cykel- og vandreruter som fører dig op og ned ad klitterne, til stranden, Den Tilsandede Kirke, den lille Sandmile, udsigtspunktet Flagbakken eller Skagen.

Og når dagen ikke længere er til Strand og Byliv, så find dig til rette ved vores store udendørs Swimmingpool og genoplad eventuelt batterierne til en tur ud at spise om aftenen.
 
Af andre aktiviteter finder du selvfølgelig den berømte Dino-Golf Skagen, som ligger lige op ad pladsen. Dino-Golf har Europas største minigolf baner som tilbyder en udfordring fra begynder til rutineret. En fantastisk oplevelse for hele familien!