Skal du og din familie nyde det skønne skagen i Påsken, er der et hav af muligheder for oplevelser og overnatning i byen. Oplev den fantastiske natur i Skagen under din påskeferie med en tur til de gule huse, den tilsandede kirke, Gl. Skagen og mange andre seværdigheder. Gå eller cykel rundt i den smukke by og nyd de unikke omgivelser.

Vi specialiserer os i oplevelser i Nordjylland så du, med din familie eller venner, får uforglemmelige oplevelser med i bagagen. Det eneste I skal koncentrere jer om, er at pakke tasken og komme afsted - vi sørger for resten. Bestil din oplevelse i dag og oplev Skagen i påsken. 

Oplev påsken i Skagen sammen med din familie 

Påsken er tiden for familie, traditioner og god mad. I Skagen finder du flere arrangementer, aktiviteter og restauranter, som egner sig til hele familien. I Skagen er der det hele, så du og din familie kan nyde påsken sammen. Besøg fx Skagens Museum, Anchers Hus, Drachmanns Hus, Kystmuseet eller nogle af de mange fiskerestauranter. Du finder et hav af aktiviteter og seværdigheder du og din familie kan deltage i. 

Dette sker i Skagen i påsken 

Skagen er en populær ferieby i Nordjylland, og der sker mange ting i løbet af påsken, som I kan tage del i. Hvis du er kulturelt og historisk interesseret er der mulighed for at besøge flere kirker og kunstgallerier i Skagen, som holder åbent i påsken. Der er også mange muligheder for aktiviteter, så I kan få sjove og aktivitetsrige oplevelser. Uanset aktivitetsniveau finder du oplevelsen til din påske hos os. Spænding, fart, historiske oplevelser, udstillinger eller shopping - se vores oplevelser for alle aldre her.

 

En påske i skøn natur 

Påske i Skagen er en helt særlig tid på året, hvor foråret sprudler. Det grønne spirer frem i den skønne natur, og i ny og næ titter solen frem og luner dejligt. Mere end 300 arter af planter og blomster vokser i Skagen Odde National Park, som er Danmarks nordligste nationalpark. Parken er også hjemsted for en række dyrearter, herunder rådyr, harer, vilde katte og forskellige slags insekter. Hold årets påskeferie i Skagen og nyd den skønne natur og de mange dyr sammen med dem, du holder af.

Skagen Odde Naturcenter

Overnatning i Skagen i påsken 

Skagen er blandt andet kendt for sine smukke Skagenhuse, lystbådehavnen og den særlige natur. Besøger du det skønne Skagen i påsken, hvad er da bedre end at overnatte tæt på disse seværdigheder og den smukke natur. Nyd et skønt påskeophold på Foldens Hotel med kort afstand til ovenstående og nyd en gastronomisk oplevelse på den charmerende og klassiske restaurant.

 

Book overnatning her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>