Skagen Sydstrand Camping - Bunken

Skagen Sydstrand Camping - Bunken

Skagen Sydstrand Camping - Bunken ligger i naturskønne omgivelser med direkte adgang til lækker badestrand og skov. Campingpladsen ligger lige ved Bunken Klitplantage, som indbyder til hyggelige gåture.

Information

Campingpladsen ligger tæt på Skagen, Ålbæk, Kandestederne, Vestkysten og Ørnereservatet, hvortil der findes gode cykelstier.

Den flotte børnevenlige sandstrand indbyder til leg og gåture. Havet inviterer til en dukkert for både store og små. Bunken Klitplantage byder på dejlige vandrestier og Råbjerg Mile er indenfor gåafstand.

Skagen Sydstrand Camping (Bunken) er ejet af Hvidbjerg Strand Feriepark. Pladsen har eksisteret som Bunken Strand Camping siden 1966 og er gradvist blevet udvidet til den dejlige plads, den er den dag i dag.

Det er muligt at vælge mellem to kategorier af campingpladser. Nogle af pladserne ligger helt nede i strandkanten og går under betegnelsen ’strandpladser’, mens den anden type går under navnet ’standardpladser’. Hvis du er mere til campinghytter, så byder pladsen også på 9 hytter.

Campingpladsen har tre stjerner, 700 pladser, 4 servicebygninger, 3 legepladser og hoppepuder, beach volley, minigolf, butik og grillbar, samt udlejning af campingvogne og cykler. Derudover er der wi-fi på hele pladsen.

Hunde er velkommen på campingpladsen - dog ikke i udlejningshytter og -campingvogne. Hundeskov findes meget tæt på Skagen Sydstrand Camping - Bunken.

Reservation anbefales!