Toppen af Danmark
Aalbæk gl. Kro & Badehotel er et hyggeligt overnatningssted nær Skagen

Aalbæk gl. Kro & Badehotel

Ikke langt fra Skagen finder du Aalbæk gl. Kro & Badehotel, og her kan du opleve hygge og stemning som i gamle dage.

Book dit ophold på Aalbæk Gl. kro

Aalbæk Badehotel & Kro

Kun 20 kilometer fra Skagen ligger Aalbæk Badehotel & Kro smukt placeret langs kystlandskabet. Stedet er indbegrebet af autentisk gammel krostemning og ligger omgivet af de mest naturskønne omgivelser. Her kan du og hele familien nyde en rolig ferie og nyde alt det bedste fra toppen af Danmark.

Kroen ligger centralt i den lille hyggelige by Aalbæk. Med blot fem minutters gang til togstationen, kan du hurtigt hoppe på et tog og stå midt i Skagen på kort tid. 

Transportmulighederne er gode omkring kroen, så du kan gå på opdagelse ikke bare i Skagen, men også i de omkringliggende smukke naturområder. 

Afslappende kroferie i flotte rammer

Aalbæk Badehotel & Kro ligger et stykke uden for Nordjyllands turistbyer. Her finder du en rolig og afslappende atmosfære, hvor du kan komme helt ned i gear. Du kan opleve den skønne kystnatur i dit eller familiens helt eget tempo, og fornemme hvordan den selv samme hyggelige stemning daterer langt tilbage i historien.

Kroen emmer af autentisk badehotelsstemning. Stedet har bevaret charmerende og traditionsbundne træk helt tilbage fra sin start som badehotel i 1818. 

Siden da er kroen blevet moderniseret flere gange. I dag lever kroen op til moderne standarder, 
og er en unik fusion mellem sin gamle historie og nutidens faciliteter. Her kan du opleve hygge og god krostemning, som i gamle dag – og samtidig blive opvartet på moderne facon. 

Moderne krokultur med et strejf af nostalgi 

Kroen har plads til mange indlogerede og tilbyder i alt 59 hyggelige værelser. Du kan booke forskellige værelsestyper alt efter, hvordan du ønsker at tilbringe din ferie. 

Kroen har både store og rummelige superiorværelser, standardværelser i pæne lyse farver og økonomiværelser i ældre charmerende stil. Her kan du finde et ophold til ethvert ønske og behov og blive godt forkælet på de skønne kroværelser. 

Kroens yderligere faciliteter byder på en stor krostue, restaurant og selskabslokaler, som kan rumme op til 100 personer. 

Oplev autentisk krokultur i en moderne fortolkning med delikat mad lavet fra bunden i krokøkkenet. Du kan nyde dejlige måltider i krostuen, eller tage maden med ud under åben himmel i kroens skønne udearealer. 

Forkælelse og ro i toppen af Danmark

På kroen er den personlige service i højsædet. Kroen er et af de steder, man skriver sig bag øret til næste feriebesøg i Nordjylland med sin hyggelige og hjemlige atmosfære – og bestemt et gensyn værd. 

I nærheden af kroen ligger en lang række spændende oplevelser. I området nær kroen ligger både Rubjerg Knude Fyr, Det Grå Fyr og Grenen. 

Ønsker du at komme under huden på den Nordjyske kultur, er de mange museer i området bestemt også et besøg værd. Her kan blandt andet nævnes Skagens Kunstmuseer og Nordjyllands Kystmuseum. 

Du kan også tage et smut til Skagen, ose i gaderne og nyde det smukke syn af historiske bygninger og de karakteristiske gule facader med rødbrune tage. 

Tilbring en uforglemmelig ferie i Nordjylland på Aalbæk Badehotel & Kro.

Aalbæk gl. Kro & Badehotel

Tlf. +45 98 48 90 22

aalbak@aalbak-gl-kro.dk

www.aalbak-gl-kro.dk

Den hyggelige have på Aalbæk gl. Kro indbyder til hyggestunder

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Skagensvej 42

9982 Aalbæk

Koordinater

Længdegrad : 10.413837

Breddegrad : 57.594017