Toppen af Danmark
Bo på dejlige Poul Eeg Camping i Skagen

Poul Eeg Camping

Poul Eeg Camping er en hyggelig familieplads med en herlig afslappet atmosfære. Pladsen er tæt beplantet, så du vælger selv, om du vil bo i en lille afskærmet krog eller mere socialt på et af de store områder.

Campingpladsen, der ligger meget tæt ved Skagen centrum, har en helt speciel rolig og fredelig atmosfære og det værdsættes af pladsens mange glade gæster. Den store plads fylder hele 97.000 m2, så der er rigelig luft omkring vognene og højt til Skagens blå himmel.

Foruden pladser til egen vogn og telt, er der på pladsen mulighed for at leje en vogn, transithytte eller måske forkæle sig selv med lidt ekstra og booke en af pladsens 7 luksushytter. Beplantningen er tæt, og planlagt så det altid er muligt at finde en god krog med læ, hvor solens stråler kan nydes i fulde drag.

For børn er flere legepladser, hoppepuder, mooncars, klatrevæg og boldbaner - så feriens mange dage kan bruges med sjov og leg.

Har du ikke lyst til selv at stå for aftensmaden, er der ikke langt til en af Skagens mange lækre caféer og restauranter, hvor du kan få sulten stillet.

Poul Eeg Camping

Tlf. +45 98 44 14 70

info@pouleegcamping.dk

www.pouleegcamping.dk/

Sjov for hele familien på Poul Eeg Camping i Skagen

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Bøjlevejen 21

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.6040909

Breddegrad : 57.73449