Toppen af Danmark
Skagen Hotel ligger helt centralt i byen

Skagen Hotel

Skagen Hotel ligger helt centralt i byen, ikke langt fra gågadens mange fristelser og tæt ved det fantastiske Skagens Museum.

Bestil din ferie på Skagen Hotel

Skagen Hotel ligger lidt midt i hjertet af Skagen, og med gåafstand til både havn, strand og gågade har du alt inden for rækkevidde, og du kan opleve Skagens seværdigheder fra første parket.

Med sin gule facade og det røde tegltag er hotellet indbegrebet af Skagen og gamle traditioner. Hotellet passer smukt ind i bybilledet med sin karakteristiske facade og de hvide vinduer.

Hotellet har en helt særlig atmosfære, hvor både feriestemning og gode sommerminder bliver vakt til live. Bygningens gamle træk får hotellet til at emme af både nostalgi og elegance, og den herskabelige stil fra de gamle badehoteller er nøje værnet om.

Hjemlig stemning i luksuriøse omgivelser

Her er der kælet for detaljerne, og så snart du træder ind af døren, føler du dig godt tilpas og får en følelse af at komme hjem, med et tvist af eksklusiv forkælelse.

Hotellet er et af byens største, og her finder du værelser i flere prisklasser og størrelser. Der er plads til både dig der rejser alene, til dig og din udvalgte eller til hele familien.

Få de bedste smagsoplevelser

I hotellets tilhørende restaurant bliver der kælet for god smag og idyllisk stemning. Her kan du starte dagen på bedste vis med en velsmagende morgenmad og planlægge dagens aktiviteter i rolige omgivelser. Bliv forkælet med klassisk dansk smørrebrød til frokost eller andre lækkerier.

Restauranten har både smagen og stemningen af Skagen. Alle måltider bliver kræset om og alt er tilberedt med friske lokale råvarer.

Tæt på det stranden

Elsker du at tilbringe en solskinsrig dag ved det blå hav? Hotellet ligger kort fra Sønderstrand, hvor du finder Skagens bedste badevand. Med sit hvide bløde sand er stranden altid et besøg værd, uanset om du helst vil ligge og dase i timevis eller bare er ude på en spadseretur. På Sønderstrand er der også en fantastisk udsigt til Vippefyret.

 

 

Gå til de uforglemmelige oplevelser

I nærheden af hotellet finder du den charmerende gågade med mange hyggelige butikker. Her kan du ose i de må forretninger, som både byder på lækre lokale specialiteter og godt håndværk, og den nysgerrige shopper får let mange timer til at gå her.

Vil du smage på Skagens kulturliv, ligger Skagens Museum også i gåafstand fra hotellet. Her bliver du let bjergtaget at de mange mesterværker skabt af de verdensberømte Skagensmalere.

Nyd godt af alt det bedste ved Skagen - lige uden for din hoteldør.

Skagen Hotel

Tlf. +45 98 45 01 66

info@skagen-hotel.com

www.skagen-hotel.com

Nyd en af de mange lækre retter i restauranten på Skagen Hotel

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Sct. Laurentii Vej 35

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.59273

Breddegrad : 57.7235