Oplev naturen i det skønne Skagen

For dem der ønsker at opleve den unikke natur, er der mulighed for at tage på vandretur eller cykeltur langs klitterne, hvor man kan spotte de mange fuglearter, der befinder sig i området. Derudover er Skagen Odde National Park et besøg værd, som er Danmarks nordligste nationalpark med over 300 arter af planter og blomster og et rigt dyreliv.

En tur til stranden & aktiviteter for hele familien 

En af de mest populære aktiviteter om sommeren er at besøge de smukke sandstrande, som er perfekte til børnefamilier. Strandene er brede og lange, og der er masser af plads til at spille og lege. Der er også mulighed for at dyrke vandsport som for eksempel windsurfing og kitesurfing.

Skagens kunstmuseer og gallerier er også et besøg værd herunder Skagens Museum og Brøndums Hotel, som begge er kendt for deres samling af kunst fra Skagensmalerne. Derudover er Skagens gamle bydel, Gl. Skagen, også et besøg værd med sine smukke gule huse og den berømte tilsandede kirke.

 

Madoplevelser du ikke glemmer

Sommerferie i Skagen byder også på masser af god mad og drikke, Med et stort udvalg af restauranter, caféer og barer, kan man nyde lokale specialiteter og det gode vejr. Populært for Skagen finder du de mange fiskerestauranter, som er placeret ved den ikoniske lystbådehavn. Her får du en madoplevelse, du ikke glemmer.

Overnatninger i Skagen 

Skagen tilbyder et stort udvalg af overnatningsmuligheder fra luksuriøse hoteller til hyggelige Bed & Breakfast. Der er også mulighed for at leje sommerhuse eller lejligheder, hvis man ønsker mere privatliv og plads. For dem der ønsker at bo i hjertet af Skagen, er der et stort udvalg af hoteller og pensionater i den gamle bydel Gl. Skagen. Her kan man nyde den charmerende atmosfære og den korte afstand til de mange seværdigheder og aktiviteter. For dem der ønsker en mere rustik overnatning, er der et stort udvalg af sommer- og feriehuse i området omkring Skagen. Her kan man nyde den smukke natur og have sin egen private terrasse eller have. Derudover er der også mulighed for at overnatte i campingvogne eller autocampere med et stort antal af campingpladser og autocamperpladser i området.

 

Book overnatning i Skagen

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>