Ved at skræddersy ferien, så den tilpasses hele familien, både store som små, har alle i familien de bedste forudsætninger for at få den bedste ferie. Besøg Nordjylland, hvor der venter et hav af oplevelser for børn og barnlige sjæle. Her er der for hele familien rig mulighed for at være sammen om oplevelserne.

Forlystelsesparker

For legebørn i alle aldre er forlystelsesparker som Fårup Sommerland et sikkert hit hvor alle i familien kan more sig hele dagen lang. Også ferieparker som Jesperhus Feriepark byder på et væld af både aktiviteter og forlystelser. Uanset om der er tale om aktiviteter hvor der er fart over feltet eller i roligere forlystelser, er der garanti for sommerfugle i maven og brede smil hos alle, både store som små.

Vild med dyr

Tag børnene med på en dag fyldt med indtryk og lærerige oplevelser tæt på de vilde dyr, både udendørs og indendørs. I dyreparker som Aalborg Zoo og Farm Fun kan I se et væld af forskellige dyr fra hele verden, mens I på Ørnereservatet ved Bindslev kan opleve de majestætiske rovfugle på helt tæt hold, når de udfolder sig lige over hovederne på publikum. Er I derimod mere til dyr i vand, byder blandt andet Nordsøen Oceanarium i Hirtshals på oplevelser og eventyr under havets overflade.

Lad vandhundene slå sig løs

Vandlande, badelande og svømmehaller danner rammerne for de ideelle aktiviteter for alle familiens vandhunde. Byder vejrudsigten på dårligt og vådt vejr, er der sikkerhed for, at det gode vejr altid er at finde indendørs i de varme og tropiske svømmehaller og badelande. Uanset hvornår på året I er afsted, er der garanti for en dag fyldt med leg og sjov i vandet.

Sæby svømmebad

Seværdigheder i den nordjyske natur

Også naturen kan bruges som fundament for aktiviteter for børn. Naturen er nemlig fuld af gratis glæder, som med sikkerhed vil give anledning til alverdens oplevelser. Giv børnene en unik naturoplevelse, og tag dem med til nogle af de udendørs seværdigheder, som findes i Toppen af Danmark. Den smukke nordjyske natur kan blandt andet opleves på hesteryg eller to hjul, I kan pakke en madkurv og tage på udflugt i kano eller I kan udfordre hinanden i et spil minigolf.

Aktiviteter i børnehøjde

Nordjylland bugner af aktiviteter og eventyr for de små i familien – her sætter kun fantasien grænser. Med uendelige muligheder er der helt sikkert aktiviteter for ethvert barn i alle aldre at give sig i kast med.

Mangler I inspiration til andre aktiviteter for både børn og voksne i Toppen af Danmark? Gå på opdagelse i udvalget af hvilke andre oplevelser og aktiviteter Nordjylland har at byde på.

Fuldend opholdet i Toppen af Danmark

At kunne træk stikket og have et sted at slappe af efter en dag fyldt med aktiviteter giver ro i maven i løbet af dagen. Med et sted at overnatte kan hele familien lade batterierne op til endnu en dag med eventyr. Gå på opdagelse i udvalget af overnatningsmuligheder hos lokale udlejere og find et sted at overnatte som passer til jeres behov. Uanset hvilke type overnatning I er på udkig efter, har vi hos Toppen af Danmark gjort det nemt for alle at finde noget, der falder i netop deres smag.

Find spændende aktiviteter i Nordjylland her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>