Fårup Sommerland er et hit for legebørn i alle aldre

Der er garanti for børn med brede smil og sommerfugle i maven, når I tager på familietur til Fårup Sommerland. Ikke langt fra Blokhus og Løkken finder I forlystelsesparken, hvor hele familien kan more sig, mens I er på ferie i Nordjylland. Fårup Sommerland blev i 2021 kåret til Europas bedste forlystelsespark i sin kategori, en kåring de også fik i 2022. Der er mere end 60 forlystelser og et stort vandland for hele familien, så I Fårup Sommerland får I en sjov ferieoplevelse, I ikke glemmer. 


I 2022 præsenterede Fårup Sommerland Danmarks hidtil højeste og hurtigste rutsjebane. Stig om bord på Fønix og oplev, hvordan det føles at flyve som skovens hurtigste fugl i helt op til 40 meters højde med en topfart på næsten 100 km/t. Også Fønix blev tildelt hæder i 2022.
 

Oplev suset i Fønix når du besøger Fårup Sommerland

I Fårup Sommeland kan du opleve suset i Fønix

Fønix er ikke bare Fårup Sommerlands nyeste rutsjebane. Det er også Danmarks største rutsjebane og den første rutsjebane i verden med et såkaldt stall-loop. Oplev følelsen af vægtløshed, når I hænger på hovedet i et loop på den 905 meter lange bane, som I blæser igennem med op til 95 km/t.

Alle familiens vovehalse er garanteret en hæsblæsende oplevelse i Fårup Sommerland. Vildere bliver det vist ikke, når I tager på familieferie i Nordjylland.

 

Fakta:
  • Danmarks højeste 40 m.
  • Danmarks hurtigste 95 km/t
  • Danmarks længste loop-rutsjebane 905 m
  • Verdens første stall loop
  • Mest airtime i Skandinavien 9,2 sek. 
Wild River i Fårup Sommerlands Aquapark

Vandland i Fårup Sommerland

Hvis I er på udkig efter sjove aktiviteter for familiens vandhund, kan I tage badetøjet på og hoppe i de blå bassiner i Danmarks største vandland.

Billetten til Fårup Sommerland giver jer gratis adgang til Fårup Sommerlands store badeland med bølgebassin og mange andre sjove vandaktiviteter.

I bliver ikke snydt for hæsblæsende rutsjebaner, når I tager badetøjet på. I badelandet er der flere forskelige vandrutsjebaner, så hele familien kan få fart på og have det sjovt sammen. 

Badelandet i Fårup Sommerland er udendørs, så I kan nyde solen og den danske sommer, mens I morer jer i bassinerne.

Bølgebassinet er opvarmet til 27 grader, så selv på de køligere sommerdage kan I hoppe i vandet. 

I Fårup Sommerland har badelandet åbnet fra begyndelsen af juni til slutningen af august. 

Motorbøllen i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er også sjov for de mindste

I Nordjyllands familievenlige forlystelsespark er der masser af underholdning for familiens yngste medlemmer. Tag endelig de små børn med i Fårup Sommerland. 

Blandt parkens mange forlystelser kan mindre børn blandt andet prøve kræfter som pilot i egen flyvemaskine eller matros i egen båd.

I kan tage på færdselsskole, grave guld eller slå jer løs på en af parkens mange legepladser med trampoliner, klatrenet og hoppepuder.

Børnevandlandet er trygt og sikkert for de små børn og islandske heste, tager gerne mindre børn med på en trækketur. 

Glæd familiens yngste børn med en sjov familiedag i Fårup Sommerland.

 

Du kan hurtigt finde de bedste forlystelser til de mindste mennesker!

Snup en overnatning i Fårup Sommerland

Hvad kunne være sjove end at overnatte midt i en forlystelsespark, når I er på familieferie i Nordjylland?

Book et værelse på Hotel Fårup og giv børnene en ganske særlig ferieoplevelse i Nordjylland. På det 4-stjernede hotel er alle værelser indrettet med sjove temaer, der lægger op til leg og hygge.

Lad jer underholde af sjove aktiviteter om aftenen, hvor I også har adgang til Golf Øen efter parkens åbningstid. Fra morgenstunden kan I prøve udvalgte forlystelser, en halv time før parken åbner for andre gæster.

Overrask familien med en overnatning i Danmarks sjoveste skov. Billetten til Fårup Sommerland er inkluderet i prisen for jeres værelse på Hotel Fårup.

Book overnatning i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er spænding

Forlystelser i Fårup Sommerland

Højt? Hurtigt? Vildt? Eller vådt?

I Fårup Sommerland er der mere end 60 forskellige forlystelser, så uanset hvilket tempo, I foretrækker, får hele familien en sjov dag i Fårup Sommerland.

Når jeres billet til Fårup Sommerland er betalt, kan I boltre jer frit blandt alle parkens forlystelser og store legepladser. Bag parken kan børn i alle aldre prøve ponyridning på islandske heste. 

I har også fri adgang til det store badeland i Fårup Sommerland, hvor I finder vilde vandrutsjebaner, opvarmede bassiner og et børnevandland til de mindste børn.

”Fårup Sommerland er det sjoveste sted. Jeg tager derned lige så tit, jeg må for min mor.”
Asta, 14 år, Skagen

Se alle forlystelser i Fårup Sommerland
 

Fårup Sommerland sjov for børn

Fårup Sommerland giver den gas med shows og events

I foråret og sensommeren skruer Fårup Sommerland lidt ekstra op for oplevelsen med kendte gæster, som I kan opleve under jeres besøg i Fårup Sommerland. 

Vær med, når MGP-stjernerne giver koncert i skoven, eller mød de kendte ansigter fra DR’s Ramasjang. Navne som Motor Mille, Onkel Reje, Hr. Skæg og Oda Omvendt besøger Fårup Sommerland i weekenderne og løfter stemningen til nye højder med deres morsomme shows. 

Tag også med til bedsteforældredag i Fårup Sommerland. Det er en tradition, som skaber gode minder på tværs af generationer.  

 

 

Se alle sæsonens events
 

Fårup Sommerland for hele familien

Planlæg dit besøg i Fårup Sommerland

Hvis det er første gang, I besøger Fårup Sommerland, mens I er på ferie i Nordjylland, har I måske spørgsmål som:

  • Hvordan er åbningstiderne i Fårup Sommerland
  • Hvad koster en billet til Fårup Sommerland?
  • Hvad kan vi spise i Fårup Sommerland?

På Fårup Sommerlands hjemmeside kan I planlægge jeres besøg og finde svar på jeres spørgsmål. I kan finde en oversigt over sæsonens events. Og I kan booke en overnatning på Hotel Fårup, hvis familien skal sove i Danmarks sjoveste skov.

 

 

Værd at vide om jeres besøg


Fårup Sommerland | Pirupvejen 147 | 9492 Blokhus | +45 98 88 16 00 | www.faarupsommerland.dk

Andre gode oplevelser i Toppen af Danmark