Lækker mad i de skønneste omgivelser

På Restaurant Møllehuset er dine smagsløg i centrum, og du får en spændende madoplevelse ud over det sædvanlige. Her er virkelig kælet for detaljen, og du går ikke sulten fra bordet. 

Her serveres mad med dansk grundtone, hvor alle råvarer er nøje udvalgte og indgår i perfekt samspil. Råvarerne stammer gerne fra den lokale natur, og der sættes en ære i det gode håndværk, hvorfor alt er lavet fra bunden.

Møllehuset har eksisteret i mere end 400 år og er dermed en af Frederikshavns ældste bygninger. De gamle stuer er nænsomt renoveret, og danner de hyggelige rammer om traditionsrige mærkedage.

Med sine moderne, lyse sale, byder pavillonen på rig mulighed for enhver festlig lejlighed - kun fantasien sætter grænser. Her er også terrasseservering om sommeren.

Krokortet byder på lækre frokostretter, kaffe, kage, varm chokolade og meget mere. I restauranten kan du nyde en udsøgt Sæsonmenu, tilberedt af sæsonernes forskellige udvalg akkompagneret af spændende vine fra vinkortet.

Hvad enten du ønsker at spise en god frokost eller gerne vil nyde en aftenmenu med flere retter, er både kvalitet og service helt i top.

Fest og overnatning

Hold din næste store fest på Møllehuset, der sørger for at den bliver en uforglemmelig kvalitetsoplevelse. Der bliver kræset om hyggen, og de går i detaljen med alt fra borddækning til sammensætning af menuen. 

Mangler du overnatning kan du med fordel booke på Hotel Lisboa ca. 800 meter fra Restaurant Møllehuset. Ved deltagelse i selskaber på Restaurant Møllehuset får du 20% rabat på overnatning på Hotel Lisboa.
 

Restaurant Møllehuset i Frederikshavn
Restaurant Møllehuset i Frederikshavn
Restaurant Møllehuset i Frederikshavn
Restaurant Møllehuset i Frederikshavn
Restaurant Møllehuset i Frederikshavn
Restaurant Møllehuset i Frederikshavn

Restaurant Møllehuset | Skovalléen 45 | 9900 Frederikshavn | +45 98 43 44 00 | www.mollehuset.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark