Lækker mad i skønne omgivelser

På Restaurant Møllehuset er dine smagsløg i centrum og du får en spænende madoplevelse ud over det sædvanlige. Her er kælet for detaljen, og du går ikke sulten fra bordet. 

Der serveres mad med dansk grundtone, hvor alle råvarer er nøje udvalgte og indgår i perfekt samspil. Råvarerne stammer gerne fra den lokale natur og der sættes en ære i det gode håndværk, hvorfor alt er lavet fra bunden.

Møllehuset har eksisteret i mere end 400 år og er dermed en af Frederikshavns ældste bygninger. De gamle stuer er nænsomt renoveret, og danner hyggelige rammer om traditionsrige mærkedage.

Med sine moderne, lyse sale, byder pavillonen på rig mulighed for enhver festlig lejlighed - kun fantasien sætter grænser. De har desuden terrasseservering om sommeren.

Krokortet byder på lækre frokostretter, kaffe, kage, varm chokolade mm. I restauranten kan du nyde en udsøgt Sæsonmenu, der er tilberedt af sæsonernes forskellige råvarer akkompagneret af spændende vine fra vinkortet.
Hvad enten du ønsker at spise en god frokost eller gerne vil nyde en aftenmenu med flere retter, lover de, at kvaliteten er i orden og deres service er i top.

Fest og overnatning

Du kan vælge at holde fest på Møllehuset, hvor de vil gøre alt for, at det bliver en uforglemmelig kvalitetsoplevelse. Der bliver kræset om hyggen og de går i detaljen med alt fra borddækning til sammensætning af menuen. 

Book et ophold på vores hyggelige lille Hotel Lisboa ca. 800 meter fra Restaurant Møllehuset. Ved deltagelse i selskaber på Restaurant Møllehuset får du 20% rabat på overnatning på Hotel Lisboa.
 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Restaurant Møllehuset, Skovalléen 45, 9900 Frederikshavn, +45 98 43 44 00, fest@mollehuset.dk, www.mollehuset.dk