Pak bilen og drag afsted mod en uforglemmelig kør-selv-ferie i Nordjylland

Mærk friheden med en kør-selv-ferie

Ferie i egen bil giver stor frihed til at tilpasse turen præcis som I ønsker. I kan selv bestemme længden, ruten, tempoet og hvilke oplevelser ferien skal bruges på - og hvis der kommer andre behov undervejs, kan ferien nemt tilpasses. Se derfor frem til en ferie præget af både planlagte og uforudsete oplevelser, som vil skabe uforglemmelige minder for alle.

 

Nordjylland som rejsemål for kør-selv-ferie

Med en storslående natur, lokale gastronomiske oplevelser, unikke seværdigheder og hyggelige feriebyer, er Nordjylland en ideel destination for en kør-selv-ferie. Toppen af Danmark emmer at hygge og god stemning, og en kør-selv-ferie til Nordjylland vil med sikkerhed huskes tilbage på mange år frem. Her bydes der ligeledes på et væld af muligheder, både hvad angår oplevelser samt overnatning for alle i hele familien.

sommerhygge og venner med skaldyrsfad

Præg ferien med oplevelser i særklasse

I Nordjylland spænder mulighederne for oplevelser bredt, og derfor er der oplevelser for alle, i alle aldre. På den måde kan jeres kør-selv-ferie nemt præges af lige de former for aktiviteter I helst vil deltage i. Her er der nemlig et væld af oplevelser både til lands, til vands og i luften, som bare venter på jer.

Overnat på ferie i Toppen af Danmark

Mulighederne for overnatning på en kør-selv-ferie til Nordjylland er mange, og på den måde kan I selv præge jeres ferie i den retning I ønsker. Vælg overnatning på et af de mange hoteller eller badehoteller, lej et sommerhus eller oplev idyllen på en nordjysk campingplads. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser for jeres kør-selv-ferie.

 

Find overnatning i Toppen af Danmark her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>