Med hverdagens stress og jag har man som børnefamilie ofte behov for at komme væk fra de vante rammer, hvor man kan trække stikket og lade op på ny. Her er en miniferie det oplagte valg, for mens man har rig mulighed for at komme ned i gear og slappe af, kan man også få nye oplevelser med hjem i bagagen.

Sov godt i Toppen af Danmark

Det vigtigste for en god miniferie med børn er at have et rart sted at overnatte og trække sig tilbage efter en dag fyldt med oplevelser og nye indtryk - og her er mulighederne mange. I Nordjylland står det frit for, om man ønsker at have sine overnatninger på et hotel, hvor der er fokus på forkælelse, på et idyllisk badehotel i rolige omgivelser, på skønne campingpladser i det fri eller et helt fjerde sted.

Hvad angår placeringen af overnatningen, er der rig mulighed for at præge det i lige den retning I ønsker. Med Nordjyllands store diversitet er der både mulighed for at finde alverdens overnatningsmulighederne i nogle af de større købstæder, i de mindre kystbyer, ved vandet eller midt ude i den skønne nordjyske natur.

Lad naturen inspirere jer

Specielt den nordjyske natur er et eftertragtet sted for besøgende, og det er der flere gode grunde til. På jeres miniferie kan I nemt lade naturen spiller i en rolle, for med flere seværdigheder og aktiviteter i naturen er der rigeligt at give sig i kast med. Oplevelser i naturen kan man nemlig aldrig få for mange af!

Tag en dukkert i bølgen blå, brug dagen på de brede sandstrande, besøg ikoniske seværdigheder, dyrk flere forskellige former for sport eller konkurrer mod hinanden i minigolf - kun fantasien sætter grænser.

Oplev naturen ved Sæby

Aktiviteter for hele familien

Når børnene er med på miniferie, er det vigtigt, at turen også bliver så god for dem så mulig, og med udvalget af aktiviteter for børn er det ingen sag. Her kan miniferien nemt tilpasses, så alle i familien får den bedste ferie. Et sikkert hit er forlystelsesparker, hvor man, store som små, nemt kan få det meste af dagen til at gå med sjov og leg. For vandhundene er badelandene og svømmehallerne også en oplagt mulighed for at kunne boltre sig i vandet og slå sig løs. Hvis børnene er vilde med dyr, kan dagen ligeledes bruges i nogle af Nordjyllands dyreparker, hvor de kan få lov til at se en lang række dyr på helt tæt hold.

Nordjylland bugner af aktiviteter i børnehøjde til miniferien, så det er bare med at komme afsted!

Nordjylland - den perfekte destination

Da ingen miniferier er ens, er Nordjylland en oplagt destination, hvor der er noget at give sig til for alle og enhver. Uanset hvilken type I er på udkig efter, har Toppen af Danmark med sikkerhed noget at byde på.

Gå på opdagelse i udvalget af overnatningsmuligheder og undersøg hvilke aktiviteter I ønsker at præge jeres ferie med. Jeres miniferie venter med sikkerhed på jer i Toppen af Danmark!

Find spændende oplevelser i Nordjylland her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>