Påskeferien er en oplagt mulighed for at koble af og tilbringe tid med familie og venner. Toppen af Danmark byder på enestående oplevelser for både voksne og børn. Vi tilbyder alle slags oplevelser på vores bookingportal, lige fra action- og vandreoplevelser til historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser.

 

Oplev skønne Nordjylland i din Påskeferie 

En af de ting, som du bør opleve, når du besøger Nordjylland i påsken, er de mange markeder, som bliver afholdt i området. De byder på et væld af forskellige aktiviteter, som kan give dig og din familie en masse sjove oplevelser og minder, som I vil huske i lang tid. På markederne kan du blandt andet opleve hyggelige boder, hvor du kan købe påskepynt og andre spændende ting til hjemmet. Du kan også smage på lokale specialiteter og madvarer, som er særligt kendte for området. Der er også underholdning for børnene, som kan prøve alt fra ansigtsmaling til påskeæggejagt og andre sjove aktiviteter.

Når du tager på markeder i Nordjylland, vil du få mulighed for at opleve den hyggelige og afslappede atmosfære, som området er kendt for. De lokale er venlige og imødekommende, og der er altid masser af liv og glade dage.

Oplev en skøn natur i Nordjylland

Påsken er også en god anledning til at nyde det gode vejr og den friske luft, og der er mange muligheder for at tage på cykelture, vandreture eller picnic i skoven eller på stranden. 

I Nordjylland er der rig mulighed for at nyde den skønne natur. Tag for eksempel ud og besøg nogle af de smukke strande, gå på opdagelse i de skønne naturområder eller udforsk historiske seværdigheder, som I finder på de mange museer, kirker og kunstgallerier i det nordjyske. Uanset hvad I foretrækker, er der noget for enhver smag i Nordjylland i påskeferien.

Oplev naturen i Toppen af Danmark
Gourmetrestaurant i Skagen

Gode madoplevelser i din påskeferie 

I Toppen af Danmark venter der mange  gastronomiske oplevelser. I Frederikshavn finder du Restaurant Smørgåsen, der serverer det lækreste smørrebrød og gerne med en lille snaps til. I Hjørring finder du Kamii, som serverer sushi med fokus på kvalitet og gode madoplevelser. Helt oppe i Skagen, ved den populære lystbådehavn, finder du Pakhuset og Skagen Fiskerestaurant, som begge serverer skøn og autentisk mad i de ikoniske Bindesbøll pakhuse.

Toppen af Danmark byder på oplevelser for alle 

Hos Toppen af Danmark specialiserer vi os i at skabe perfekte ferieoplevelser ved at udnytte vores store kendskab til området. Vi kan skræddersy din påskeferie, uanset om du ønsker en uge i byen, ved havet eller omringet af natur. Nordjylland byder på masser af oplevelser og aktiviteter, herunder historiske seværdigheder, lokale markeder og lækker gastronomi. Med Toppen af Danmarks ekspertise er du sikret en uforglemmelig påskeferie.

 

Find oplevelser her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>