Præg din hverdag med unikke oplevelser, som du sent vil glemme

Gør hverdagen sjovere med unikke oplevelser

Hvis du leder efter en oplevelse udover det sædvanlige, kan du med sikkerhed finde inspiration i vores liste af unikke oplevelser. Du kan også vælge at gå på opdagelse i, hvilke andre oplevelser specielt Nordjylland har at byde på i vores samlede oversigt over oplevelser. Uanset typen af oplevelse og dit aktivitetsniveau, finder der et væld af unikke oplevelser i Danmark, som bare venter på at blive oplevet.

Råbjerg Mile - en naturoplevelse i særklasse

På toppen af Danmarks største vandreklit, Råbjerg Mile, møder du et unikt syn, som ikke er til at finde andre steder i Danmark. Bevæg dig gennem det sandfyldte landskab og nyd godt af den omkringliggende natur, der synligt er præget af sandets bevægelse gennem tiden.

Råbjerg Mile

Ravsafari langs kysten under mørkets skær

Tag på ravsafari, hvor du kan deltage i jagten på nordens guld. På workshoppen bliver du introduceret i at finde rav, og herefter kommer du på en hyggelig tur langs kysten. Med hjælp fra en ravlygte med et uv-lys, som gør, at ravet kaster lyset tilbage, øges dine chancer for at finde stykker af nordens guld. Specielt Vestkysten er en af de steder, hvor chancerne er størst, og her vil du også kunne opleve kystens smukke natur på en helt ny og unik måde.

Grenen i Skagen - et unikt naturfænomen

Grenen i Skagen kan du tage del i en helt unik oplevelse i mødet mellem de to have, Kattegat og Skagerrak. På spidsen af Danmark kan du stå med et ben i hvert hav, og i bølgernes møde med hinanden opstår der et unikt syn, som med sikkerhed er et besøg værd.

Skattejagt i bunkers fra 2. verdenskrig

Tag på skattejagt i de efterladte bunkere fra 2. verdenskrig lang den nordjyske vestkyst ved Løkken eller i Skagen. Her er der mulighed for, at hele familien kan få en oplevelse uden lige. Ved hjælp af GPS’er skal du nemlig finde positioner ud fra koordinater, som skal føre dig til den skjulte skat. Under den 3 timers bunker skattejagt lærer du om kulturhistorien på samme tid med, at du skal udforske og mestre evnen til at finde frem til skatten.

Troldejagt i den danske natur

Tag på troldejagt rundt i Danmark, og find nogle af alle de imponerende kæmper skabt af designeren Thomas Dambo. Her får du rig mulighed for at komme rundt omkring i den danske natur, mens du må være nysgerrig og tålmodig i søgen efter de fine kæmper, der er udformet i genbrugstræ.

 

Find unikke oplevelser her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>