Hos Toppen af Jylland planlægger vi alt fra gastronomiske oplevelser til hotelbesøg til wellnessoplevelser. Alt sammen i det smukke nordjyske. Om det er en julegave, en fødselsdagsgave eller en gave ‘bare fordi’, så arrangerer vi oplevelser, der passer til relevante seværdigheder rundt omkring, så din oplevelse bliver unik og uforglemmelig. 

Vi klarer alt det praktiske, så alt du skal gøre er at bestille din romantiske oplevelse, køre til det nordjyske og forkæle hende du elsker. 

Et romantisk ophold med din eneste ene 

Forkæl dig selv og din eneste ene ved at booke et romantisk ophold på Foldens Hotel

Her vil I blive forkælet med en forrygende aftenmenu i den hyggelige restaurant. Her er der skønne omgivelser, en smuk og enestående natur, som I senere kan tage en gåtur i. Stedets varme og romantiske stemning sikrer et skønt ophold for dig og din elskede.

En afslappet dag med wellness & spa  

Har I brug for at stikke af fra hverdagens travlhed og dagligdagens udfordringer, så tag et Wellnessophold i Toppen af Danmark. Her kan I nyde livet, prioritere hinanden og pleje krop og sjæl. Læs mere om jeres wellnessoplevelse her og book din romantiske oplevelse i dag.

Søndagsophold i skønne skagen

Gør din søndag helt speciel ved at booke et søndagsophold i det flotte Skagen på Harbour Hotel. Her kan cykler inkluderes i prisen, så I kan cykle romantisk rundt ved lystbådehavnen og rundt i den smukke natur. Book dit søndagsophold her og gør den ellers almindelige søndag helt speciel. 

Oplev Skagen på cykel

En gastronomisk madoplevelse for to 

Nordjylland er fyldt med gastronomiske madoplevelser. Forkæl et menneske du holder af med en suveræn smagsoplevelse i det nordjyske. Her kan I nyde hinandens selskab til fulde og udforske jeres smagsløg. Prøv ikoniske Restaurant Pakhuset som er lokaliseret i et nydeligt fiskepakhus. Her er der tale om en førsteklasses fiskerestaurant, hvor alt tilberedes fra bunden. Her finder du udsøgte fiskeretter, men også kød- og vegetarretter. Find lige præcis den smagsoplevelse, du søger på vores hjemmeside og forkæl en du har kær.

En weekend på badehotel

Kunne I godt trænge til en romantisk weekend omgivet af klitter, hav og skov, ligger det ikoniske Ruths Hotel lige midt i disse. Uanset årsag eller lejlighed er Ruths Hotel en unik oplevelse hele året rundt. Her vil I blive forkælet lige fra ankomst til afrejse. Book din weekend på det skønne badehotel her.

 

Find ophold i Nordjylland her

Selected filters:
<% formatOccasionDate(occasions.start) %> - <% formatOccasionDate(occasions.end) %>
<% categoryById(item).text %>
<% geoById(item).text %>