Toppen af Danmark
Restaurant Pakhuset i Skagen byder på mange kulinariske oplevelser

Restaurant Pakhuset

Nyd en lækker middag med den flotteste udsigt over Skagen Havn fra den hyggelige fiskerestaurant og -café, der har til huse i et af de ikoniske røde fiskepakhuse, tegnet af Thorvald Bindesbøll

Pakhuset Skagen har en førsteklasses fiskerestaurant på 1. sal - denne skjulte perle hedder Restaurant HÅKON. Der er også café/restaurant i stueetagen, og her holder de åbent hele året.

Så snart vejret tillader, er der mulighed for udendørs servering, og her kan du, foruden den lækre mad, nyde at være helt tæt på det pulserende havnemiljø.

Besøger man Restaurant Pakhuset i sommersæsonen eller i en weekend, er der rig mulighed for at høre god live musik - og slå sig løs på dansegulvet.

Pakhuset har, udover sin fortræffelige mad og gode atmosfære, en flot samling på intet mindre end 42 galionsfigurer og udskårne ornamenter. De største af galionsfigurerne, der er udskåret i massivt mahogni, vejer helt op til 3-400 kg.

Alle figurerne er bemalet af en fransk kunstner, med særlig ekspertise på feltet, og han har gengivet alt i originale materialer og farver.
 

Restaurant Pakhuset

Tlf. +45 98 44 20 00

booking@pakhuset-skagen.dk

www.pakhuset-skagen.dk

Restaurant Pakhuset

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Rødspættevej 6

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.58694

Breddegrad : 57.71856