For mange går hverdagen ofte op i pligter, arbejde og praktiske gøremål, og tit glemmer man sin partner i farten. Tag en pause fra hverdagen og kom tættere på hinanden med et romantisk ophold i Nordjylland, hvor I kan lægge både familie- og arbejdsliv til siden for en kort stund.

 

Book romantisk ophold her

Prioritér tosomheden

Et romantisk ophold er en ideel løsning for alenetid – her kan I finde tid til hinanden og blot være sammen. Uanset hvor I vælger at tage på romantisk ophold, handler det om at være sammen. Vær i nuet med hinanden, og prioritér tiden I har sammen mere end hvor I er og hvad I skal lave. Tag din partner i hånden, nyd samværet og få gode oplevelser sammen på et romantisk ophold i Nordjylland.

Træd ud af de vante hjemlige omgivelser og skab et eventyr der giver uforglemmelige minder.

Kom tæt på hinanden

Har i brug for at få pulsen ned og nyde et ophold i hinandens nærvær med fokus på ren afslapning og forkælelse? Tag på et romantisk ophold hvor wellness er i fokus.

Glem alt om hverdagens udfordringer og oplev forkælelse i særklasse på overnatningssteder med adgang til spa og wellness. Her er der rig mulighed for, at du og din udkårne kan få pulsen ned og nyde hinandens selskab. Med et wellnessophold kan I opleve den nødvendige ro til, at I kan få den kvalitetstid I mangler.

 

Romantisk og kulinarisk ophold

Nyder I at dele kulinariske oplevelser sammen og smage på lokale råvarer i romantiske omgivelser? Tag på et romantisk ophold på et overnatningssted hvor maden er i højsædet.

I Toppen af Danmark udbydes et væld af nordjyske spisesteder, hvor der lægges vægt på anvendelsen af lokale råvarer og delikatesser. Her kan I sammen forkæle jeres smagsløg med nordjyske gastronomiske madoplevelser i hinandens nærvær. Med et romantisk ophold i Nordjylland er der ikke mangel på kulinariske madoplevelser for dig og din partner – her kan I spise jer gennem Toppen af Danmark.

 

Restaurant Sted1 i Frederikshavn

Vær i ét med naturen

Har I brug for et ophold i naturskønne omgivelser hvor der er rig mulighed for at nyde samværet og hinanden? Tag på et romantisk weekendophold på ét af Nordjyllands mange skønne badehoteller.

På de idylliske badehoteller i nordjyske og rolige omgivelser er der mulighed for at komme helt ned i gear, koble fra og glemme problematikker for en stund. Her kan I glemme alt om hverdagens stress og jag mens den hyggelige atmosfære vil danne rammerne om et vaskeægte eventyr fyldt med uforglemmelige minder.

Kun fantasien sætter grænser

Uanset hvilken type romantisk ophold og oplevelser I er på udkig efter, har Nordjylland lidt af hvert at byde på. Beslutningen er udelukkende op til jer, men husk, at det vigtigste er, at I nyder hinandens samvær.

Hos Toppen af Danmark har vi gjort det så nemt for jer som muligt – ved at gå på opdagelse i udvalget af overnatningsmuligheder hos lokale udlejere, har I mulighed for, at finde lige den type overnatning der passer til jeres behov og ønsker for jeres romantiske ophold i Nordjylland.